070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Leiderschapsreis Priorat voor mannen

Leiderschapsreis Priorat voor mannen

Leiderschapsreis Priorat voor mannen

Natuur, mannenenergie en inspiratie

Een 5-daagse reis waarin je jezelf herontdekt, perspectief vindt en vanuit je volledige potentieel nieuwe keuzes maakt.

Locatie : Priorat, Spanje (bij Barcelona)
Begeleiders : Ernst van Bokhorst en Diederik Nas

Over de reis 
In deze reis staat verbinding met jezelf centraal. Lopen in de natuur maakt het makkelijker om die connectie te maken. Dit doen we in de Priorat, een bergachtig gebied in Catalonië met olijfbomen, wijnbouw en prachtige wandelroutes. Elke dag staat er een wandeling op het programma. Al na enkele uren in deze prachtige omgeving, merk je dat gedachten over werk en ‘wat er nog moet’ naar de achtergrond verdwijnen. Je kunt met gelijkgestemden in de groep praten of je kunt juist de stilte opzoeken. Elke dag start gezamenlijk, waarna we op pad gaan. Gedurende de dag werken we met oefeningen en opdrachten die gaan over jouw thema’s.

We kiezen bewust voor een groep bestaande uit enkel mannen. Wij hebben gemerkt dat het opbouwen van mannenenergie helpt bij daadkracht om een betere balans in jezelf te creëren. Met alleen mannen werkt dit beter, zo leert de ervaring.

Voor wie is deze reis?
Voor mannen die:
– voor een beslissing staan omtrent nieuw werk, een nieuwe plek of een nieuw idee;
– in de privésfeer uitdagingen hebben, niet in hun volle kracht staan;
– hard gewerkt hebben en behoefte aan zicht op hun volledige potentieel;
– meer vanuit een bezieling willen werken, zelf en met anderen;
– zichzelf stilte en ruimte gunnen.

Deze reis is alleen op uitnodiging – wij kennen iedereen op zijn minst via-via.

Hoe gaat dit in zijn werk?
We gaan niet zomaar op reis: dit is vooral een ‘reis’ op de figuurlijke manier, namelijk naar jezelf. Er is een intake, je maakt een ‘contract’ met jezelf en met ons over wat je wilt bereiken. Dan is er de reis naar Barcelona met transfer naar de Priorat. Het is belangrijk dat je je openstelt en deelt waar je aan wilt werken. Gedurende de dagen is er ruimte voor delen, oefeningen, coaching en opdrachten rondom jouw thema. Merk ook hoe verdiepend een vuur kan zijn, waarin ieder zijn verhaal vertelt. Er is structuur in de dagen, maar niet teveel. Het is juist de bedoeling dat er ruimte is.

Wat levert het op?
Gedurende de reis zal je veel persoonlijk werk doen en kom je er achter (i) wat je belemmert in je huidige leven, (ii) wat de dingen zijn die je wilt gaan doen en (iii) hoe je het wilt doen. Het pad wat je te gaan hebt middels door jou geformuleerde intenties.

Investering & praktische informatie
De investering voor dit traject bedraagt € 1950,- ex BTW, plus reiskosten, inclusief alle maaltijden. Inschrijven kan door een mailtje aan mail@jbbx.nl of bel met Ernst van Bokhorst (06-15321792) of Jan Bart Brockhuis (06-51784557).

Volgende data
6 – 10 november 2019