070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Loopbaankompas

Loopbaankompas

Let op, de juiste informatie over deze pagina vind je hier: https://www.jbbx.nl/leiderschap-loopbaan-loopbaankompas-orientatie/

Regie over je toekomst

Workshop voor mensen die met een missie het werk gaan doen dat ze echt willen!

Hoe doe jij wat je wil, hoe pak jij de regie?

De workshop ‘Loopbaankompas, regie op je toekomst!’ is een 3 daagse workshop waarin je wordt uitgedaagd om zelf méér richting te geven aan je eigen loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. De deelnemers werken individueel aan het uitwerken van hun volgende stap, waarbij eenieder gesteund wordt in het proces vanuit de gehele groepsdynamiek en door de trainers. De training verbindt persoonlijke focus met de inspiratie en uitdaging van een groep. Aan het einde van het traject zal je ervaren dat je belangrijke stappen op jouw weg al hebt gezet.

Doen wat je wil en willen wat je doet!

Komt de laatste tijd bij jou weleens de vraag op wat een volgende stap in je carrière kan zijn? Zou je effectiever willen zijn in je communicatie en in wat je bereikt? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Is er iets wat je tegenhoudt om deze stap daadwerkelijk te maken? Weet je niet goed hoe, weet je niet wat je wilt? Hoe zou het je helpen om inzicht te krijgen in je kwaliteiten en je sterke kanten? Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe flow in je professionele loopbaan? Start dan met deze workshop. Want wil jij ook gaan doen wat je wilt? En willen wat je doet? De workshop helpt je om zicht te krijgen op jouw volgende stap!

Richting krijgen vanuit vier vragen

Tijdens de workshop staan vier vragen centraal: ‘wie ben ik?’ ‘wat kan ik?’, ‘wat wil ik?’, en ‘hoe pak ik het aan? Middels opdrachten en zelfanalyse krijg je inzicht in je talenten, je kwaliteiten en je ambities op het gebied van werk.

De workshop is opgebouwd uit 3 afzonderlijke trainingsdagen. Het is mogelijk om bij de workshop ook 2 individuele coachingsgesprekken te hebben.

Het resultaat aan het einde van de workshop en de coaching is dat je:

  • in staat bent om persoonlijke loopbaandoelstellingen helder te formuleren;
  • je meer bewust bent van versterkende en beperkende overtuigingen over je eigen loopbaan en mobiliteit;
  • scherper zicht krijgt op wat je in je werk motiveert en energie oplevert;
  • in beeld krijgt welke belangrijke kernkwaliteiten je in huis hebt en dat je ontdekt waar je ontwikkelingsbehoefte ligt;
  • in staat bent om jezelf te inspireren en om je doelstellingen en plannen die je hebt om te zetten in focus en concrete daden.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die zichzelf (en daarmee ook anderen) meer mogelijkheden wil bieden. Medewerkers die toe zijn aan een nieuwe stap in hun loopbaan, iedereen die op zakelijk en persoonlijk gebied wil groeien in een gelijkgestemde groep!

Investering & praktische informatie

De investering voor dit traject van 3 trainingsdagen en 2 individuele coaching gesprekken bedraagt €1920,- ex BTW, inclusief vegetarische lunches, koffie/thee en werkmateriaal. De training valt ook voor €1280,- ex BTW zonder individuele coaching te boeken. Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen.

De workshop wordt gegeven op de inspirerende locatie van JBBX in Den Haag. Een oase van rust in de stad.

Volgende data
Editie 2019-2 dag 1: 22-11, dag 2: 13-12 en dag 3: 17-01-2020