070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Mannelijk Leiderschap en Kracht

Mannelijk Leiderschap en Kracht

Let op, de juiste informatie van deze pagina vind je hier: http://www.jbbx.nl/leiderschap-mannelijk-leiderschap-en-kracht/

Sta als man in je kracht en in verbinding met je omgeving

3-daagse training die je in contact brengt met alle aspecten van je mannelijke energie 

Locatie : Laan van Meerdervoort 185- 187 Den Haag
Trainersteam : Herman Cornet – Remco Holstege

Mannelijk Leiderschap 

In deze 3-daagse training staat verantwoordelijkheid nemen voor jouw (werk)leven centraal. Neem plek in, vergroot je stevigheid, pak de energie die hoort bij een man. In de dagelijkse werkomgeving wordt er van alles verwacht en hoe houd je de focus en zorg je -in verbinding met anderen- dat je vol in je kracht blijft? De training Mannelijk Leiderschap en Kracht brengt je weer terug in contact met alle aspecten van mannelijke energie en hoe je die toepast in de moderne werkomgeving.

Waarom deze training?

Verantwoordelijkheid nemen, doe je dat vanuit je hoofd, vanuit je hart of op een andere manier? Je krijgt de mogelijkheid om hiermee te experimenteren en te ontdekken wat jouw rol is. Durf je jouw levenskracht en passie geheel uit te leven om bewust toegang te krijgen tot jouw leiderskwaliteiten? De training maakt dat je je steviger wortelt in je man-zijn, meer je eigen weg gaat en duidelijker bent in je communicatie. Met respect en in verbinding.

In de training onderzoek je je eigen man-zijn in een groep met andere mannen. Welke beelden over man-zijn heb je meegekregen van je vader? Je moeder? Van anderen? Welke wil je echt tot de jouwe rekenen? En houd je je emoties voor jezelf en moeten anderen er maar naar raden? Kortom: Wil je meer tot je recht komen en met een open hart in je kracht staan? Dan is deze training iets voor jou!

Voor wie is deze training?

De training is voor alle mannen die in een zakelijke omgeving (en in de rest van hun leven) nog meer in hun kracht willen staan.

Manier van werken

De dagen zijn gericht op de praktijk: tegen welke zaken loop je nu aan? Wat weerhoudt je om die dingen te gaan doen die je werkelijk wilt gaan doen? We zetten verschillende werkmethodes in om tot handelen, rust, heling en bewustzijn te komen. We maken bijvoorbeeld gebruik van Mannelijke Archetypen, NLP, TA, Systemisch werk, groepsdynamica lichaamswerk en deelronden. De trainers zijn Herman Cornet en Remco Holstege. Herman heeft jarenlange ervaring in het geven van leiderschapstrainingen en trainingen voor mannen. Remco is zeer ervaren in systemisch werk en persoonlijk proceswerk.

Wat levert het op?

Deze training:

  • vergroot je innerlijke stevigheid en impact in groepen;
  • laat je contact maken met andere aspecten van mannelijk leiderschap dan je gewend bent;
  • brengt je personal power naar een volgend niveau.

Investering en praktische informatie

De investering voor deze training bedraagt 1280€ excl BTW, inclusief vegetarische lunch, koffie, thee, avondprogramma’s (indien van toepassing) en werkmateriaal. Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages; informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op de inspirerende locatie van JBBX in Den Haag. Een oase van rust in de stad.

Volgende training