070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

Let op, de juiste informatie van deze pagina vind je hier: http://www.jbbx.nl/leiderschap-op-je-werk-persoonlijke-kracht-zichtbaarheid/

Kom in je volle kracht staan

3-daagse training waarbij je je persoonlijke kracht hervindt en stevig neer kan zetten in de ruimte.

Locatie : Laan van Meerdervoort 185 – 187 Den Haag
Trainersteam : Jan Bart Brockhuis – Chantal Goossens

Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

Organisaties worden in deze tijd complexer in de interacties tussen mensen. De verwachtingen uit de markt creëren hogere verwachtingen intern, terwijl er steeds efficiency operaties plaatsvinden of nieuwe manieren van werken. Veel mensen hebben best plezier in hun werkinhoud en in de contacten met collega’s. En toch is er niet het gevoel van volle potentieel: er lijkt meer in te zitten. Het kan zijn dat de omgeving dit ook vindt.

Waarom deze training

Veel professionals en managers hebben het gevoel dat er meer uit te halen valt: in wat zij presteren, met hoeveel plezier zij dit doen en in de competenties die zij inzetten. Om allerlei redenen kan het zijn dat er een gevoel van onvrede is en men niet in zijn of haar kracht staat. Daarbij komt: het is belangrijk zichtbaar en hoorbaar te zijn met datgene wat we presteren en laten zien van onszelf. Veel getalenteerde mensen worstelen met zichtbaarheid en laten zich soms uit hun kracht halen door de omgeving.

Eigen kracht = bewustzijn over jezelf

Deze diepgaande opleiding is erop gericht om contact te maken met de eigen kracht en die naar buiten te kunnen brengen. Daartoe hebben we meer bewustzijn van ons lichaam en onze stem nodig: hoe maak je contact met jezelf en laat je je eigen geluid écht horen? Hoe neem je daarmee stevig je plek in? Middels vooral ervaringsoefeningen gaan we hier uitgebreid mee aan de slag. Systemisch werk (opstellingen) gebruiken we om mogelijke blokkades op te sporen en aan te pakken: als je je meer bewust bent van je plek in het organisatiesysteem, kun je zichtbaarder en krachtiger overkomen. Doel is om meer jezelf te kunnen zijn, uitstraling te hebben en te genieten van het succes.

Methodieken die aan de orde komen zijn: Lichaamsbewustzijn, presence, stem, NLP, Systemisch Werk. We werken met veel ervaringsoefeningen en de praktijk.

Voor wie is deze training?

Professionals en managers uit organisaties: iedereen die werkelijk in zijn volle kracht wil staan en zichtbaar wil zijn in de organisatie.

Wat levert deze training je op? Onder andere:

  • Inzicht in jezelf: waar ben je krachtig en waar/wanneer laat je je uit je kracht halen?
  • Waar liggen innerlijke barrières in het laten zien en horen van je kracht?
  • Inzicht in patronen die je belemmeren én die je helpen jouw innerlijke kracht naar buiten te brengen.
  • Effectiever worden in je werk, door je zichtbaarheid te vergroten.
  • Bewustzijn over wat je uitstraalt en waar dit wel werkt en waar dit aandacht behoeft.

Anderen zeggen over deze training:

Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik over kom op anderen. Daardoor ben ik efficiënter geworden in het overbrengen van mijn boodschap. Marco | IT Ketenmanager KPN

Ik moest een drempel over om voor een groep te gaan staan, maar het gaf me uiteindelijk veel voldoening. Zo leerde ik mezelf beter kennen. Lenie Wolvekamp | KPN

Het lijf als instrument in communicatie. Door gedrag en uitstraling kan ik meer vertrouwen van een ander krijgen. Anoniem | KPN

Investering en praktische informatie

De investering voor deze training bedraagt 1280 € excl BTW en inclusief (Italiaanse) vegetarische lunches, koffie, thee en werkmateriaal. Voor sommige klanten van JBBX geden kortingspercentages: informeer gerust voor welke prijs je kunt deelnemen.

Trainingen worden gegeven op de inspirerende locatie van JBBX in Den Haag. Een oase van rust in de stad

Volgende data

Editie 2019-2   16 t/m 18-12-2019