070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Perspectief op je loopbaan en leven, als je 50+ bent

Perspectief op je loopbaan en leven, als je 50+ bent

Let op, de juiste informatie van deze pagina vind je hier: http://www.jbbx.nl/leiderschap-loopbaan-loopbaan-perspectief-50plus/

Neem de ruimte om te kiezen voor de vervolgstappen die voor jou het verschil maken

3- daagse training waarin je in alle rust kan reflecteren. De training geeft inzicht in hoe je om kan gaan met alle veranderingen om je heen en hoe je je ervaring de komende 15 jaar maximaal kan inzetten.

Locatie : Landgoed Beukenrode, Doorn
Trainersteam : Ernst van Bokhorst – Herman Cornet

Over de workshop
Je omgeving verandert snel en vraagt soms dingen die minder bij je passen. Hoe blijf je vol in je kracht? Hoe ga je met al je ervaring de komende 15+ jaar van je leven invullen en aantrekkelijk maken? Zodat je perspectief houdt, aan het stuur blijft en kunt blijven leren en genieten van je werk.

In de training onderzoek je niet alleen waar je heen wilt, maar ook wat je tegenhoudt.  Wat weerhoudt je om in je volle kracht te zijn? Hoe wil jij je voelen? Hoe kan je met andere ogen gaan kijken naar je eigen vraag? Kortom: Wil je nu echt stappen gaan zetten en jouw proces starten om te kijken hoe je omgaat met alle veranderingen om je heen en wat je de komende tijd wil gaan doen? Dan is deze training iets voor jou!

Reflectie en keuzes later in je loopbaan
Het is tijd om je werkende leven te overzien en je te bezinnen op hoe je de laatste 15+ jaar wilt gaan invullen. Jouw ervaring is van grote waarde, al voelt het dat dit niet altijd zo wordt gezien. Hoe ga je die ervaring maximaal inzetten? Vragen die aan de orde komen zijn:

  • Wat wil je en hoe geef je dit vorm? Wat betekent dit voor jou? En wat is de impact voor je omgeving dan?
  • Waarom denk je al langer aan een vervolgstap maar is het er nog niet van gekomen?
  • Hoe kwetsbaar durf je je op te stellen over dit onderwerp?
  • Wat betekenen die laatste stappen in je carrière voor je? Wat is er anders?
  • Waar heb je energie en motivatie voor en hoe kom je daar?

De training ‘Perspectief op je loopbaan en leven’ helpt je met het beantwoorden van deze vragen en het verkennen van de ingrediënten die voor jou belangrijk zijn. Van de stappen die je wilt gaan zetten, in jouw eigen richting.

Manier van werken
De dagen zijn gericht op de praktijk. We zetten verschillende werkmethodes in om tot handelen, rust, heling en bewustzijn te komen. We maken bijvoorbeeld gebruik van NLP (NeuroLinguistisch Programmeren: een communicatiemethodiek), TA (Transactionele Analyse: wanneer ben je in je volwassen kracht en wanneer niet?), Systemisch werk (welke plek neem je in? – werken op identiteitsniveau), groepsdynamica, lichaamswerk en dialoogronden.

 Voor wie is deze training?
De training is voor iedereen die zich in de laatste 15 jaar van zijn werkende leven bevindt. Voor mensen die in een zakelijke omgeving nog meer in hun kracht willen staan. En die ook in hun persoonlijk leven vanuit hun hart willen leven.
We kiezen voor een kleine groep, maximaal 8 deelnemers en 2 trainers. Het onderwerp verdient de rust en tijd, om echt ruimte en aandacht voor iedere deelnemer te hebben. Iedereen deelt soortgelijke thema’s en levenservaring, wat de samenhang van de groep en het leren van elkaar versterkt.

Trainers
Ernst van Bokhorst (1970) is een ervaren bankier en facilitator. Hij koos voor zijn passie en liet de bankwereld achter zich en is nu facilitator, trainer en coach. Hij heeft een sterke betrokkenheid met het onderwerp van de training door vele ervaringen die hij heeft opgedaan als manager.
Herman Cornet (1963) is al 20 jaar trainer en coach van mensen in organisaties en werkt al 5 jaar bij JBBX. Hij heeft een achtergrond als HRM-professional, Management Consultant en interim-manager in diverse organisaties. Hij heeft na een wereldreis zijn hart gevolgd in zijn werk. Als ‘leeftijdgenoot’ van mensen in deze training, voelt hij veel inspiratie om zijn kracht te delen.

Wat levert het op?

  • Nieuw perspectief en nieuwe energie!
  • Inzicht in de innerlijke drijfveren en belemmeringen.
  • Vanuit de ontspanning echt ruimte voor jezelf.
  • Zicht op de eigen blinde vlekken met betrekking tot persoonlijke groei in de latere loopbaan.
  • Meer innerlijke kracht en helderheid, herijking van eigen kompas.

Investering en praktische informatie

De investering voor deze training bedraagt 1.920€ excl. BTW, inclusief vegetarische lunch, koffie, thee en werkmateriaal. Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages; informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen.

Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie in Doorn, midden in het bos, op landgoed Beukenrode. Een oase van rust en een prachtige plek om met elkaar te werken.

 

Volgende data

Editie 2019-2 16 t/m 18-10-2019