070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Vrouwelijk Leiderschap

Vrouwelijk Leiderschap

Let op, de juiste informatie van deze pagina vind je hier: http://www.jbbx.nl/leiderschap-vanuit-jezelf-vrouwelijk-leiderschap/

Vrouwelijk Leiderschap

Verbind je met je vrouwelijke energie en benut je innerlijke kracht

Locatie : JBBX, Laan van Meerdervoort 185 – 187 Den Haag
Trainersteam : Louise Busker – Annelous de Vin – Vivienne Dorenbos-Reesink

Over de workshop
Wij hebben allemaal onze eigen waarde, talenten en ervaringen die ons uniek en authentiek maken. En we hebben ook allemaal een dosis mannelijke en vrouwelijke energie in ons. Waar het bij mannelijke energie meer gaat om onszelf te manifesteren in de wereld, om daadkrachtig te zijn en om lef te hebben, is vrouwelijke energie een zachte en ontvankelijke energie, die meer naar binnen is gericht. Een goede balans tussen beide energieën leidt tot meer en betere afstemming op onze omgeving en tot effectiever gedrag.

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen die in de professionele werkomgeving hun eigenheid niet willen verliezen maar juist willen inzetten om zo, met de hen omringende mannen en vrouwen tot bijzondere resultaten willen komen. We gaan op zoek naar de vrouwelijke kracht en eigen potentie met de bedoeling dat vrouwen deze kunnen inbrengen in hun werk- en privéleven. Wanneer je je verbindt met je omgeving vanuit je innerlijke kracht kan je deze omgeving verrijken met jouw unieke visie. Jouw leiderschap toont zich als je weet hoe je je met jouw eigenheid kan verbinden. Zo verrijk je de resultaten van het geheel. Deze workshop is een introductie waarin je leert wat vrouwelijk kracht kan zijn en hoe het zich manifesteert in jou.

Essentiële kwaliteiten zichtbaar laten worden
De training Vrouwelijk Leiderschap brengt je in contact met jouw natuurlijke kracht, waarbij je jouw eigenheid en eigen kwaliteit in beeld krijgt.

We gaan samen op zoek naar jouw antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe neem jij daadwerkelijk je plek in als vrouw?
  • Welke rollen heb je aangenomen zodat je jezelf staande kunt houden in jouw (werk) omgeving?
  • Hoe kunnen deze rollen voor je werken in plaats van dat je werkt om de rollen te vervullen? Wat zijn de kwaliteiten die je daarin ontwikkeld hebt?
  • Hoe blijf je daadwerkelijk bij jezelf?
  • Hoe kijk je naar je eigen vrouwelijkheid, met hart en compassie of hard met eisen?

In de ontmoeting tussen externe verwachtingen en onze innerlijke binnenwereld komt onze uniciteit naar boven. Hierdoor kunnen onze meest essentiële kwaliteiten zichtbaar worden en krijgen we echt plezier in wat we doen.

Manier van werken

Dit is een praktische workshop waarin we veel gaan oefenen en ervaren. We leren van en met elkaar door te delen en samen te experimenteren. We werken met methodieken als Dialoog, Communicatietechnieken (o.a. uit de NLP), Systemisch Werken, Meditatie, Enquiries, Intervisie, Zelfreflectie, Expressie. Je wordt in jouw zoektocht begeleid door Louise, Annelous of Vivienne. Louise Busker heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van vrouwengroepen. Annelous is al meer dan een decennium een leerling van His Holiness Sri Sri 1008 Sjoham Babaji, tantrisch meester en mysticus. En Vivienne inspireert al jaren vrouwen om hun volle kracht te leven; lange tijd in de corporate omgeving en sinds een aantal jaar ook vanuit de native american traditie.

Voor wie is deze training?
De training is alleen toegankelijk voor vrouwen die in een professionele omgeving werken. Elke vrouw die recht wil doen aan haar eigen unieke kracht en vanuit vrouwelijk en persoonlijk leiderschap haar werk wil doen is van harte welkom! We vragen een open houding en een bereidheid in gezamenlijkheid te leren.

Wat levert het op?
Na het afronden van deze training

  • heb je inzicht in jouw unieke vrouwelijke kracht en talent;
  • weet je hoe je in contact met je eigenheid kan komen, waardoor je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen kan groeien;
  • geef je mannelijke collega’s de ruimte om in hun eigen mannelijke kracht te blijven, zodat uiteindelijk het beste in eenieder naar boven kan komen;
  • heb je een grotere organisatie sensitiviteit.

Investering en praktische informatie
De investering voor dit traject bedraagt € 1280,- ex BTW, inclusief (Italiaanse) lunches, koffie, thee, en werkmateriaal. Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op de inspirerende locatie van JBBX in Den Haag. Een oase van rust in de stad.

Volgende data

Editie 2019-3  07 t/m 09-10-2019