070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Teams bestaan uit diverse mensen, met allemaal verschillende karakters en eigenschappen. Het is bepaald geen vanzelfsprekendheid dat zij allemaal soepel samenwerken, terwijl dat wel het doel is van opereren in een team. Juist als de effectiviteit van de samenwerking te wensen over laat, is het goed om even de tijd te nemen en bewust te kijken naar wat er speelt. Even vertragen, om daarna weer snel te kunnen gaan.

Bij JBBX zijn we zeer ervaren in het begeleiden van teams waarin het even niet zo lekker loopt. We faciliteren de onderlinge communicatie. Want pas als teamleden met open hart met elkaar kunnen praten, wordt het weer mogelijk echt verbinding te maken.

Dan weet iedereen weer waar hij of zij staat in het team, waarom het goed is met commitment te werken aan een gezamenlijk doel. Als die open communicatie plaatsvindt, wordt de collectieve kracht van het team beter benut: de onderlinge stimulans, de gezamenlijke brain power, de energie.

Voor zo’n teamontwikkeling trekken wij graag een langere periode uit. Bijvoorbeeld een jaar, waarin het team een aantal keer off-site bijeenkomt, waardoor ook de voortgang van de ontwikkeling kan worden besproken.

Vragen? Je bent altijd welkom!

Wil je ontdekken hoe Teamontwikkeling van JBBX een bijdrage kan leveren aan jullie impact en resultaat, neem dan contact op

Contact nu