JBBX is volop in beweging!

JBBX is volop in beweging!

Jan Bart BrockhuisWij mensen zijn niet gemaakt om repeterend te zijn. Vanuit ons hart en onze ziel zoeken we nieuwe ervaringen. Inderdaad: om te ervaren. Wie we werkelijk zijn – voorbij onze conditionering. En waartoe we er zijn …wat maakt het leven werkelijk de moeite waard? Wat wil je creëren in dit leven?

Het zijn vragen van formaat en die passen we ook op onszelf toe als begeleiders van groei. En ook op het bedrijf JBBX. Wij doen met onze trainers teamsessies die gaan over dit soort vragen. We doen oefeningen, meditaties, opstellingen en laten ons inspireren door elkaar en andere bronnen. Dat is ongelofelijk leuk en geeft voldoening!
Wat steeds helderder wordt, is dat wij er zijn voor de groei van bewustzijn van mensen. Iedereen groeit, iedereen wil (uiteindelijk) vernieuwen: en hoe dragen wij daaraan bij? In coaching, training en teambegeleiding. Welke energie, welke programma’s bieden we aan?

Bezig zijn met dit soort vragen, betekent vaak ook dat we zelf groeien in bewustzijn. Ons werk en onze groep resoneert bij onze klanten en deelnemers, maar ook bij de trainers en coaches. Zo kan het gebeuren dat ons team dit jaar meerdere vertrekkers had, maar ook weer nieuwe aanwas. En wij als team evolueren verder. Binnenkort vind je op de site de nieuwe namen, welkom! En dat we meerdere nieuwe cliënten hebben, die weer hun eigen vragen hebben waar wij bij ondersteunen.
En onze portfolio hebben we meer logisch gemaakt, met vernieuwing en verheldering.
Groeien is fascinerend! En ook: dat waar we op ons richten groeit. Dus ben ik dankbaar voor de groei, de beweging en de energie die we creëren. En wij zijn jou dankbaar voor je bereidheid om te groeien.

Waar sta jij in je ontwikkeling? Waar ben jij aan het vernieuwen? Neem je tijd voor je reflectie waarin jij wilt groeien. Je weet ons te vinden als je hierover wilt sparren, nietwaar?

Eigenaar / Team Facilitator / Trainer / Coach