070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Klantervaring NLP Business en Leiderschap Practitioner

Klantervaring NLP Business en Leiderschap Practitioner

Klantinterview: Regina Singh over NLPRegina Singh:”Ik voel me als herboren”

Regina Singh is teammanager bij T-Mobile en heeft de de NLP Business en Leiderschap Practitioner gevolgd. Regina was gewend altijd als ‘superwoman’ te acteren. Niks was haar teveel. Ze bluste alle brandjes en ging altijd voor het maximale. Hierbij vergat ze haar eigen emoties waardoor ze zich moeilijk kon uiten en dingen uit het verleden geen plek kon geven. Om dit te veranderen en tot nieuwe inzichten te komen, volgde ze bij ons de NLP training. Wij gingen met haar in gesprek over hoe ze het volgen van de training online heeft ervaren en wat NLP haar heeft gebracht.

Door de coronamaatregelen hebben wij de NLP opleiding online voortgezet. Hoe heb je dit ervaren?

Regina: “Toen het nieuws kwam dat de training online werd gegeven, was ik blij dat de opleiding doorgang kon vinden maar als ik eerlijk ben, prefereer ik fysieke trainingsdagen boven online sessies. Ik hou van de energie van mensen. Desondanks keek ik erg uit naar de online training. En tijdens de sessies heb ik me eigenlijk heel goed verbonden gevoeld met de andere deelnemers. De andere deelnemers zijn allemaal vreemde mensen waarmee je tijdens de trainingsdagen echt de diepte in gaat en groeit. En je voelt je op dat moment meer vertrouwd met hun dan met vrienden of familie.”

Wat heeft NLP je gebracht?

Ik heb vooral geleerd om de focus op mijzelf te blijven leggen en voel me als herboren. Het is voor mij een ware metamorfose geweest. Terug naar de basis, naar mijn ziel. Het klinkt misschien wat zweverig maar zo voelt het voor mij. En vanuit die basis, die ware ik, kan ik nu veel pragmatischer en effectiever te werk gaan. Zowel zakelijk als privé. NLP heeft mij doen inzien dat wij van nature gevoelsmensen zijn die denken in plaats van denkende wezens die ook kunnen voelen.”
De training heeft mij ook geleerd om op een andere manier naar mijn verleden te kijken. Ik ervaar nu rust en kan dingen in perspectief plaatsen. Het is oké is om iets niet te kunnen of te willen. Ik hoef niet langer meer een ‘superwoman’ te zijn.

Wat zou je andere willen meegeven over NLP?

NLP leert je zachter naar jezelf kijken en gebeurtenissen te accepteren of beter in context te plaatsen. En dat geeft rust. Wij mensen willen altijd zaken veranderen maar dat gaat niet. De inhoud van een gebeurtenis kun je namelijk niet veranderen. Wat je wel kunt veranderen is het proces van je ervaring, de manier waarop je erover denkt of eraan terugdenkt. En dat is wat je leert van NLP. Ik kan het iedereen aanraden.


NLP, hoe doe je dat ?

Heb je al weleens van NLP gehoord maar is het je nooit echt duidelijk geworden wat het is, wat je ermee kan en hoe je dan NLP ‘doet’?
Schrijf je dan in voor onze gratis online NLP Introductie workshop. In 1,5 uur leer je kennismaken met NLP en kun je ervaren of NLP iets voor jou is.  Wil je een van onze NLP-opleidingen volgen bij ons? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of  kijk verder op onze website.

Eigenaar / Team Facilitator / Trainer / Coach