070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

NLP is een duurzame investering, maar wat levert het je op?

Je investeert 12 dagen en een flink bedrag, maar er zit heel veel waarde in.

Waarom duurzaam:

Transformatie in plaats van verandering

Het gaat niet om verandering, maar transformatie. Verandering is vaak niet blijvend, omdat mensen onder druk teruggrijpen op natuurlijk gedrag (en dus hun oude patronen). Bij JBBX gaan we verder de diepte in om die transformatie pakken. Waarom is het filter zoals het is? Als je dieper kijkt, op identiteitsniveau, dan zal er ook iets aan de oppervlakte veranderen. Een vlinder wordt ook geen rups meer.

Maar transformatie kan je niet versnellen. Daar is tijd voor nodig. Tussen die tijd gebeurt er van alles, vandaar dat we de 12 trainingsdagen over een halfjaar uitspreiden. Dan ga je wat je leert, toepassen op de momenten dat het ertoe doet. En zo krijg je structurele verandering.

Praktisch maken

Hoe breng je die nieuwe inzichten en vaardigheden in de praktijk? Hoe worden ze relevant en hoe ga je ze verankeren? Dat doe je door je eraan te committeren, je schrijft ze op, spreekt ze uit en houdt ze in het oog door follow-ups en je intervisiegroep. Het heet niet voor niets de NLP Practitioner, het is een vaardigheid die je door oefening perfect passend maakt. Zo houd je de ontwikkeling in gang!

Structuren werken door, onbewust en overtuigingen veranderen. Komt dat door de trainers? Geen idee, maar het gebeurt wél! Natuurlijk kun je alles terug redeneren naar een filter, maar er gebeurt in het traject meer dan dat we zien. Door de goede, ervaren trainers en de fijne plek, creëren wij de perfecte omstandigheden om het onderbewuste z’n werk te laten doen.

Promotie of hoger salaris

Doordat je steviger staat voor wie je bent, goed in je energie zit, je volledig bewust bent van jouw vaardigheden en deze op een rustige en weloverwogen manier kan communiceren, wordt een gesprek over een salarisverhoging of promotie ineens een mooie kans op ontwikkeling voor jou én voor je werkgever.

Wat onze cursisten zeggen

McKinsey heeft er zelf een onderzoek op losgelaten. Daaruit bleek dat werknemers die een NLP training hebben gevolgd, meer wil hebben om te begrijpen. Andere benefits: hogere productiviteit, gevoel van vrijheid, beter samenwerken, en je krijgt meer potentieel te zien. Teams aligned in focus en vertrouwen, zijn gemiddeld 5x productiever. En geweldige spelers, maken nog geen goed team, daar helpt een collectief bewustzijn enorm bij.

Wat we horen van mensen die bij JBBX de Practitioner en/of Master Practitioner volgen, is dat ze meer keuzevrijheid ervaren, een groter deel van hun potentieel gebruiken, zich meer uitspreken en meer zelfvertrouwen hebben. Dat is voor een bedrijf natuurlijk fantastisch om in huis te hebben. Ze nemen steviger hun plek in, hebben meer energie en er gaat minder energie naar nutteloze patronen en ‘gedoe’. Mensen worden skillvol, handiger, focussen beter en bewust van hun kracht. Alles bij elkaar: Ze nemen leiderschap over hun eigen leven en gaan beter leidinggeven.

Benieuwd naar de trainingen van JBBX en hoe ze voor jou van waarde zijn? Kom een keer koffie drinken!

Avatar