070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Professioneel Trainen met Impact, jouw volgende stap?

Professioneel Trainen met Impact, jouw volgende stap?

Durf jij het aan? Om een volgende stap te maken in jouw ontwikkeling als trainer, manager, spreker of facilitator. In onze opleiding Professioneel Trainen met Impact dagen we jou uit dat te doen.

Professioneel Trainen met ImpactMisschien verzorg jij wel eens workshops of trainingen, of begeleid je team-sessies. Of misschien word jij regelmatig gevraagd om sprankelende presentaties of (sales)pitches te houden?
Het zou kunnen dat je een natuurtalent bent en telkens precies de juiste snaar weet te raken bij je toehoorders. Er zijn veel natuurtalenten en autodidacten op dit gebied. Maar stel dat dat jij je afvraagt hoe jij nog meer resultaat zou kunnen krijgen met je presentaties? Of deelnemers op een diepere laag kan motiveren? Of je boodschap nog levendiger en aansprekender kunt overbrengen. Dan is onze opleiding Professioneel Trainen met Impact iets voor jou.

Want ben jij je eigenlijk wel bewust van hoe jij jezelf inzet om maximale impact op je toehoorders, je collega’s of je deelnemers te hebben?

De opleiding

Tijdens deze zes maanden durende opleiding leer je niet alleen de kneepjes van het vak en de vaardigheden die je verder helpen, je leert ook hoe je jezelf als instrument in kunt zetten. Je ontdekt daarbij waar je persoonlijke kracht en valkuilen liggen en hoe je daarmee een volgende stap kunt zetten. Je ontwikkelt meer flexibiliteit, bewustzijn, communicatieve vaardigheden en werkt samen met je mede-cursisten en de trainers aan je eigen ontwikkeling en aan dat van jou (toekomstige) toehoorders of cursisten.

Waarschuwing

Ben wel gewaarschuwd, want het trainen op een dieper niveau is niet voor watjes! Je wordt uitgedaagd en op scherp gezet om nieuwe en andere manieren van werken en trainen te ontwikkelen.


Nieuwsgierig naar onze opleiding Professioneel Trainen met Impact? Klik dan hier voor meer informatie.
Of wil je sparren met één van de trainers om te bespreken of deze opleiding het beste bij je ontwikkelingsvraagstuk past? Laat dan hier je gegevens achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Eigenaar / Team Facilitator / Trainer / Coach