Training uitgelicht – Vrouwelijk Leiderschap

Training uitgelicht – Vrouwelijk Leiderschap

In deze tijden, waarin we nog meer dan anders aan een scherm zitten (ook nog zitten! schijnt niet zo gezond te zijn..) is onze aandacht vaak vanuit het hoofd. Dat is soms heel handig, om de dingen, prioriteiten, analyses ‘het hoofd te bieden’.
Tegelijkertijd is onze intelligentie en zelfbewustzijn op meer plekken te vinden dan alleen het hoofd.
En tegelijkertijd heeft iedereen, mannen en vrouwen, te kijken naar de innerlijke balans tussen masculiene en feminiene energie.

Ken je dat, dat je na een dag zoom en teams weinig energie over hebt? Of dat je merkt dat je soms uit het lood bent en te weinig in contact met je zelf? Of dat er dagen zijn dat je niet vanuit je hart, je intuïtie durft te handelen?

De training Vrouwelijk Leiderschap gaat over persoonlijk leiderschap door zelfbewustzijn: zelf aan het stuur, stevig geankerd in de eigen intuïtie. Hoe je naast je hoofd luistert naar je hart. Dat ‘doen’ net zoveel waard kan zijn als verstilling en ruimte maken voor jezelf en anderen. Dat geven en ontvangen in balans zijn.

In deze 3-daagse training gaan we aan de gang met meer bewustzijn over je lichaam, je kwetsbaarheid en daarvandaan de kracht halen. De begeleiders Chantal Goossens en Dawn Henderson zijn heel ervaren in hoe je je bewust wordt van de balans tussen mannelijke en vrouwelijke kracht in jezelf. Hoe ze dit zelf geleerd hebben in de corporate omgeving, maar ook hoe ze dat dagelijks toepassen.

Ook jij kan het! En door er aandacht aan te besteden zul je merken dat die nieuwe balans je veel gaat opleveren. Voor jouzelf als individu en voor de mensen om je heen.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over onze training Vrouwelijk Leiderschap en schrijf je in.

Eigenaar / Team Facilitator / Trainer / Coach