070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Leidinggeven aan Virtuele teams

Leidinggeven aan Virtuele teams

Deze workshop is bedoeld voor managers en professionals die geconfronteerd worden met teams die ze niet altijd meer fysiek zien. Hoe maak je een draai in je bewustzijn en zet je jouw kwaliteiten in in deze veranderde rol? Wat kan wel? Hoe maak je impact?

We reiken technieken aan die ook virtueel goed werken. We geven tips en tricks over virtueel vergaderen en verbinden. Hoe kan je zorgen dat je resultaten gewaarborgd blijven? We besteden aandacht aan het monitoren en beoordelen van je resultaten.

Ook onderzoeken we jouw waarden en hoe die geraakt worden in de nieuwe situatie. Als je jouw waarden en de die van je teamleden onderzoekt kan je blijven inspireren.

We delen ervaringen met elkaar om ervan te leren want iedereen is aan het experimenteren met nieuwe zaken. Zo leer je ook genieten van de nieuwe mogelijkheden.

Je leert bewust te reflecteren op de nieuwe situatie. Daarnaast leer je gebruik te maken van jouw kwaliteiten op een nieuwe manier, waardoor je effectief en geïnspireerd blijft en resultaten kan behalen.

Vooraf beantwoord je vragen die je inlevert, we werken aan de hand van jouw ervaringen en cases. Er zijn drie online sessies van 1 dagdeel, tussendoor heb je een huiswerkopdracht.

Start en locatie

  • 1 september online
    1 september, 22 september en 13 oktober
    van 9:30 – 12:00 uur
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over Leidinggeven aan Virtuele teams

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de workshop Leidinggeven aan Virtuele teams iets voor mij?

Deze workshop is bedoeld voor managers die geconfronteerd worden met teams die ze niet altijd meer fysiek zien. Dus, ben jij een leidinggevende van een digitaal team, scrummasters, chapter coaches, agile coaches of projectmanagers, dan is deze workshop zeker iets voor jou.

Wat is het resultaat de workshop Leidinggeven aan Virtuele teams?

Bewust reflecteren op de nieuwe situatie. Je leert gebruik te maken van jouw kwaliteiten op een nieuwe manier waardoor je effectief en geïnspireerd blijft en resultaten kan behalen.

Hoeveel tijd moet ik investeren in de workshop?

De workshop Leidinggeven aan Virtuele teams vraagt in totaal  ca. 12 uur van jouw tijd. Deze wordt verdeeld over 3 online sessies en een aantal thuiswerkopdrachten.

https://www.jbbx.nl/wp-content/uploads/2020/12/JBBX-Leiding-Virtuele-teams-v2-1.pdf

Jouw investering in de workshop Leidinggeven aan Virtuele teams

Jouw investering bedraagt:

€ 610,- excl. BTW

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. 

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Perspectief op je loopbaan en leven als je 50+ bent

Het is tijd om je werkende leven te overzien en je te bezinnen op hoe je de laatste 15+ jaar wilt gaan invullen. Jouw ervaring is van grote waarde, al voelt het dat dit niet altijd zo wordt gezien. Hoe ga je die ervaring maximaal inzetten?

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.920,-

NLP Leiderschap, visie en communicatie

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt daardoor een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.280,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-