070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

mBraining en Persoonlijk Leiderschap

3-daagse mBraining en Persoonlijk Leiderschap

In deze drie dagen leer je in 5 stappen hoe je vanuit een gebalanceerde staat kan communiceren met jouw hoofd-, hart- en buikbrein en hoe je vervolgens jouw drie breinen op een lijn brengt en optimaal kan laten samenwerken. Je ontdekt wat het verschil is tussen breinen die functioneren vanuit disbalans en vanuit balans. En wat er gebeurt als breinen elkaar ‘uitsluiten’, ‘negeren’, ‘overstemmen’ of ’overnemen’ en hoe je dit weer opheft.

Na het afronden van deze training:
– Heb je kennis en ervaring met hoe jij jouw hoofd-, hart en buikbrein inzet in een staat van ‘flow’ ‘stress’ of ‘vastlopen’.
– Ben je je bewust over de samen- of tegenwerking van de drie breinen in je lichaam.
– Heb je geleerd hoe je weer balans kunt aanbrengen in je lichaam waardoor je breinen vanzelf meer in een flow functioneren en samenwerken.

mBraining is een bewustwording- en ontwikkelmethodiek die een aantal jaar geleden is ontwikkeld in Australië en is inmiddels overgewaaid naar alle continenten. mBraining is gebaseerd op eeuwenoude wijsheidstradities in combinatie met de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar de drie belangrijkste neurale netwerken in ons: hart, onze hersenen en onze buik. Het resultaat is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie en wijsheid en zodoende jezelf en anderen te steunen om een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

Steeds meer professionals, leiders en managers komen erachter dat de kracht van het denken niet het enige is om mensen te verbinden, doelen te bereiken, of ergens voor te gaan. Er is meer: onderbuikgevoel, passie, intuïtie, moed, een goed gevoel. Maar hoe werkt dat en waar zit dan de ‘sturing’?
Het unieke van mBraining is dat het nieuwe wetenschap over de werking van de hersenen combineert met wijsheid uit de oudheid. De belangrijkste ontdekking: er zijn meer breinen actief in ons lichaam! Deze training is voor iedereen die de wijsheid van hoofd, hart en buik wil Integreren en manifesteren”, voor een optimaal resultaat.

Data en locatie

  • 23 – 25 mei in Den Haag

Online introductie

Wil je eerst meer weten over deze training en ervaren wat mBraining voor jou kan betekenen? Schrijf je dan in voor de gratis online introductie workshop.
>> Meer informatie over deze workshop vind je hier.

Over de 3-daagse training mBraining

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de training mBraining iets voor mij?

Deze training is voor professionals, teamleiders en managers die de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling en leiderschap willen maken. Mensen die aan de slag willen met één of meerdere levensthema(‘s). En voor iedereen die meer dan geïnteresseerd is in hoe je kan leven vanuit een gebalanceerde staat, hoe het is als je werkelijk luistert naar al jouw wijsheid van je brein, je hart en je buik.

Wat is het resultaat de training mBraining?

In deze drie dagen leer je in 5 stappen hoe je vanuit een gebalanceerde staat kan communiceren met jouw hoofd-, hart- en buikbrein en hoe je vervolgens jouw drie breinen op een lijn brengt en optimaal kan laten samenwerken. Je ontdekt wat het verschil is tussen breinen die functioneren vanuit disbalans en vanuit balans. En wat er gebeurt als breinen elkaar ‘uitsluiten’, ‘negeren’, ‘overstemmen’ of ’overnemen’ en hoe je dit weer opheft. Aan het einde van deze driedaagse training heb je veel wijsheid en ervaring opgedaan in jouw persoonlijk leiderschap en ben je in staat om elke dag jezelf weer in balans te brengen en om jouw vraagstukken vanuit de wijsheid en interactie met al jouw breinen aan te gaan.

Wie zijn de trainers bij mBraining?

Deze training wordt gegeven door Ingrid Smit en Eveline van der Horst. Beiden al jaren verbonden naan JBXX en gecertificeerd Mbit trainers.

Wat wordt er precies bedoeld met mBraining (Mbit)?

Mbit of mBraining is een bewustwording- en ontwikkelmethodiek die een aantal jaar geleden is ontwikkeld door de Australiërs Grant Soosalu & Marvin Oka. mBraining staat de meerdere breinen die ons op onbewust niveau sturen.

Deze methodiek is gebaseerd op eeuwenoude wijsheid tradities in combinatie met de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar de drie belangrijkste neurale netwerken in ons hart, onze hersenen en onze buik.

Het resultaat is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie en wijsheid en zodoende jezelf en anderen te steunen om een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de training?

De training mBraining duurt 3 dagen. Echt studeren is niet nodig. Tijdens de trainingsdagen doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. In de tussenliggende tijd denk je na over de beste stappen voor jou, dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in de 3-daagse training mBraining

Jouw investering bedraagt:

€ 1.280,- excl. BTW

Dit is inclusief:

✔ Lunches

✔ Koffie en thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.