070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Waardengestuurd Leiderschap

Waardengestuurd Leiderschap

Deze workshop is bedoeld voor mensen die zich willen verdiepen in het waarom van hun eigen gedrag en dat van anderen. Het Barett model wordt helder en duidelijk uitgelegd. Daarna gaan we middels oefenen kijken hoe jouw waardensystemen werken.

Je zal ontdekken dat sommige van jouw waarden of een combinatie ervan jou onbewust vooruit helpen of juist tegenhouden in jouw persoonlijk leiderschap. Door deze inzichten kan je makkelijker ontdekken wat je eigenlijk graag zou willen en hoe je jouw waarden zo kan gebruiken dat ze voor je gaan werken. Ook leer je om anderen te begrijpen en hoe je je communicatie aan kan passen waardoor je beter begrepen wordt. In de workshop besteden we vervolgens aandacht aan hoe je kunt groeien door bewuster jouw waarden te kennen, die daarmee een mooi kompas kunnen worden.

Deze workshop is een introductie waarin je leert wat jouw waarden zijn en hoe die zich manifesteren op basis van het Barett Model.

Wij hebben allemaal onze eigen waarde, talenten en ervaringen die ons uniek en authentiek maken. In deze workshop werken we aan de vergroting van jouw persoonlijke leiderschap, door kennis te verdiepen van je persoonlijke waarden en hoe die jouw gedrag sturen en beïnvloeden.

In deze ééndaagse workshop geven we je een aantal theoretische kaders. Deze worden toepasbaar gemaakt met veel ervaren, delen en oefenen.

Start en locatie

  • najaar 2021 in Den Haag
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over Waardengestuurd Leiderschap

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de workshop Waardengestuurd Leiderschap iets voor mij?

Iedereen die in een professionele omgeving werkt.

Wat is het resultaat de workshop Waardengestuurd Leiderschap?

Vergroting van jouw persoonlijke leiderschap, door kennis te verdiepen van je persoonlijke waarden en hoe die jouw gedrag sturen en beïnvloeden.

Wie zijn de trainers bij Waardengestuurd Leiderschap?

Je wordt in jouw zoektocht begeleid door Annelous en/of Vivienne. Vivienne inspireert al jaren mensen om hun volle kracht te leven; lange tijd in de corporate omgeving en sinds een aantal jaar ook vanuit de native american traditie. Annelous de Vin is ook al jaren succesvol trainster met systemisch werk als expertise en geeft o.a. ook onze training Werken vanuit je beste plek

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de workshop?

De workshop Waardengestuurd Leiderschap duurt 1 dag. Echt studeren is niet nodig, tijdens de trainingsdag doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. 

Jouw investering in de workshop Waardengestuurd Leiderschap

Jouw investering bedraagt:

€ 300,- excl. BTW

Dit is inclusief:

✔ Lunch

✔ Koffie en thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Perspectief op je loopbaan en leven als je 50+ bent

Het is tijd om je werkende leven te overzien en je te bezinnen op hoe je de laatste 15+ jaar wilt gaan invullen. Jouw ervaring is van grote waarde, al voelt het dat dit niet altijd zo wordt gezien. Hoe ga je die ervaring maximaal inzetten?

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.920,-

NLP Leiderschap, visie en communicatie

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt daardoor een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.280,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-