070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Groeisprong in Leiderschap

Groeisprong in Leiderschap door reflectie en verdieping

Deze 4-daagse training is voor ervaren managers en professionals die een ontwikkelingssprong willen maken op persoonlijk en zakelijk niveau. Uit de hectiek stappend (her)vind je jouw inspiratie door innerlijke reflectie en met behulp van beproefde methodieken. Je evalueert in een ontspannen sfeer wat je toe nu toe hebt bereikt vanuit een nieuw perspectief en maakt ruimte om een wezenlijke nieuwe stap te laten ontstaan.

In deze training krijg je de mogelijkheid om met hulp van zeer ervaren begeleiders in een groep gelijkgestemden verdieping aan te gaan. Door dieper stil te staan bij jezelf en die keuzes die je hebt gemaakt, kan je een nieuwe stap zetten. We gebruiken diverse technieken van zelfreflectie en reiken je nieuwe perspectieven aan door theorie en oefeningen. Uit dit pallet van ervaringen en inzichten krijg je ruim de tijd om je nieuwe stap voor te bereiden.

Er is veel hectiek in het huidige moment. Toch wil je graag een volgende fase inzetten: in je werk en in je persoonlijke groei. Mogelijk vraag je je af hoe je met die volgende fase ook iets echt vernieuwends kan creëren, waardoor jouw leercurve weer een sprong kan maken. Je wil vooral verdieping en echte kwaliteit van werk en leven. Een leven met zingeving en het realiseren van wat jij daadwerkelijk wil.

Dit is een 4-daagse actieve en contemplatieve training met veel aandacht voor de eigen (werk-)praktijk en daaraan gerelateerde vraagstukken. Een telefonisch intakegesprek vindt vooraf plaats.  

De training is opgedeeld in 3 dagen (met 2 overnachtingen) op een rustige locatie en een terugkom- en herijkdag in Den Haag. Door middel van van verschillende oefeningen in de groep, die worden afgewisseld met individuele oefeningen, word je geholpen je eigen gedragingen en uitgangspunten te herijken. We gebruiken methoden en technieken uit verschillende theoretische modellen. Zo gaan we onder andere aan de slag met meditatie, storytelling en werken we veel met een systemische invalshoek. Ook de concepten uit bijvoorbeeld Spiral Dynamics, NLP en Transactionele Analyse zijn in onze aanpak verwerkt.

Start en locatie

 • 28 juni in Hilversum
  Training: 28 – 30 juni
  Terugkomdag: 8 oktober
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,1 op basis van 8 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over de training Groeisprong in Leiderschap

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is. 

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de training Groeisprong in Leiderschap iets voor mij?

Deze training is voor ervaren managers en professionals die een ontwikkelingssprong willen maken op persoonlijk en zakelijk niveau. Op een rustige locatie stap je uit de hectiek en (her)vind je jouw inspiratie door innerlijke reflectie en met behulp van beproefde methodieken. Je evalueert in een ontspannen sfeer wat je toe nu toe hebt bereikt vanuit een nieuw perspectief. Je maakt ruimte om een wezenlijke nieuwe stap te laten ontstaan waardoor je naar de volgende groeicurve beweegt.

Wat is het resultaat de training Groeisprong in Leiderschap?

In de training leer je om je eigen vragen op een andere manier te beantwoorden dan dat je tot nu toe gewend was. In een omgeving waar rust en inspiratie centraal staan, krijg je een wezenlijk nieuwe kijk op jezelf en jouw vervolgstap of vraagstuk. Je kijkt buiten de kaders en gaat verder dan de veilige of bekende paden die je al kende. Door jezelf dieper te leren kennen ga je ontdekken dat je vermogens en verlangens groter zijn dan je ratio alleen. Je krijgt ervaring met verschillende methodieken van zelfreflectie. Inzicht in je eigen handelen, inclusief de energie en sturing daarachter.  Zo kan je een nieuwe vervolgstap concretiseren en voorbereiden.

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de training?

De training Groeisprong in Leiderschap duurt 4 dagen, waarvan 3 dagen op een rustige locatie (met overnachting) en 1 terugkomdag.  Echt studeren is niet nodig, tijdens de trainingsdagen doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. In de tussenliggende tijd denk je na over de beste stappen voor jou, dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in Groeisprong in Leiderschap

Jouw investering bedraagt:

€ 2.370,- excl. BTW

Dit is inclusief:

✔ 2 overnachtingen

✔ Lunches, diner, koffie, thee

✔ Terugkomdag in Den Haag

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Meerdere locaties

Wij trainen op meerdere locaties in het land. Alles is erop gericht om jou optimaal te faciliteren in je traject.

Onze trainingen>>

Besteding Opleidingsbudget

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma Groeisprong in Leiderschap

Groeisprong in Leiderschap door reflectie en verdieping

Sta als man in je kracht én in verbinding met je omgeving

Dag 1: Veiligheid, loslaten en luisteren

 • Introductie
 • Meditatie
 • Levensloop
 • Zelf analyse wat zijn mijn talenten en drijfveren, wie ben ik nu? 
 • Diner

Dag 2: Stilte/Acceptatie/Ervaren/Niet Weten

 • Yoga
 • Wie ben je?
 • Wandelen 
 • Diner
 • Missie

Dag 3: Nieuw perspectief

 • Meditatie
 • Wie wil je zijn? 
 • Wandelen
 • Visie toekomst vormgeven

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Perspectief op je loopbaan en leven als je 50+ bent

Het is tijd om je werkende leven te overzien en je te bezinnen op hoe je de laatste 15+ jaar wilt gaan invullen. Jouw ervaring is van grote waarde, al voelt het dat dit niet altijd zo wordt gezien. Hoe ga je die ervaring maximaal inzetten?

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.280,-

NLP Leiderschap, visie en communicatie

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt daardoor een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.280,-

Opleiding Faciliteren van Systemisch Werken

Leer in deze 10-daagse opleiding over je eigen systemische dynamieken en hoe hiermee om te gaan. Oefen met het faciliteren van (organisatie) opstellingen. Verdiep je kennis van het systemisch werken waardoor je vrijer kan opereren.

Duur : 10 dagen          Prijs : €3.350,-