Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid | 3-daagse training

Persoonlijke kracht en zichtbaarheid

Ontwikkel je persoonlijke kracht en zichtbaarheid door presence, stemgebruik en inzicht in je systemische achtergrond. Deze intensieve maar korte opleiding zet je in je kracht! De training is erop gericht om contact te maken met de eigen kracht en die naar buiten te kunnen brengen. Daartoe hebben we meer bewustzijn van ons lichaam en onze stem nodig: hoe maak je contact met jezelf en laat je je eigen geluid écht horen?

Onder andere:

 • Inzicht in jezelf: waar ben je krachtig en waar/wanneer laat je je uit je kracht halen?
 • Waar liggen innerlijke barrières in het laten zien en horen van je kracht?
 • Inzicht in patronen die je belemmeren én die je helpen jouw innerlijke kracht naar buiten te brengen.
 • Effectiever worden in je werk, door je zichtbaarheid te vergroten.
 • Bewustzijn over wat je uitstraalt en waar dit wel werkt en waar dit aandacht behoeft.

Met veel ervaringsoefeningen gaan we uitgebreid met je thema’s aan de slag. Systemisch werk (opstellingen) gebruiken we om mogelijke blokkades op te sporen en aan te pakken: als je je meer bewust bent van je plek in het organisatiesysteem, kun je zichtbaarder en krachtiger overkomen. Doel is om meer jezelf te kunnen zijn, uitstraling te hebben en te genieten van het succes.

Methodieken die aan de orde komen zijn: Lichaamsbewustzijn, presence, stem, NLP, Systemisch Werk. We werken met veel ervaringsoefeningen en de praktijk.

De workshop bestaat uit 3 dagen. Middels vooral ervaringsoefeningen werken we aan het bewustzijn van ons lichaam en onze stem. Systemisch werk (opstellingen) gebruiken we om mogelijke blokkades op te sporen en aan te pakken: als je je meer bewust bent van je plek in het organisatiesysteem, kun je meer zichtbaard en krachtiger overkomen

Start en locatie

 • 31 mei 2023 Den Haag
  31 mei – 2 juni
 • 6 november 2023 Den Haag
  6 – 8 november
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over de training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is. JBBX traint professionals, managers en teams om optimaal samen te werken.  Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid iets voor mij?

Professionals en managers kennen de uitdaging van hoe effectief te blijven in (grote) organisaties. Maar ook als ondernemer is het steeds weer een kunst om invloed uit te oefenen op de juiste plekken. Ben je een professionals of manager binnen een organisatie: iedereen die werkelijk in zijn volle kracht wil staan en zichtbaar wil zijn in de organisatie is welkom.

Wat is het resultaat de training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid?

Je leert beter voor jezelf te staan. Zowel qua inhoud als fysiologisch. Je gaat meer jezelf zijn en dat zelfvertrouwen straal je uit. Je wordt effectiever op de werkvloer en je weet jezelf beter zichtbaar te maken.

Waar vind ik een goede trainer?

Kom gerust een keer praten om te kijken of er een klik is. We hebben meerdere trainers in huis die allemaal meer dan 10 jaar ervaring hebben in het trainersvak. Deze training wordt gegeven door Chantal Goossens, een kei op het gebied van lichaams- en stemwerk.

Wat wordt er precies bedoeld met Persoonlijke Kracht?

Het gaat hier echt over je innerlijke kracht. De kracht en energie die in jou zit en die je, om verschillende redenen, niet altijd optimaal benut. Als wél contact weet te leggen met deze innerlijke bron, levert je dat enorm veel zelfvertrouwen op en sta je, letterlijk, steviger. En dat straal je ook uit!

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de training?

De training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid duurt  3 dagen. Echt studeren is niet nodig, tijdens de trainingsdagen doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. In de tussenliggende tijd denk je na over de beste stappen voor jou, dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in de training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

Jouw investering bedraagt:

Catalogusprijs: € 1.280,- (excl. BTW)
ZZPer’s (excl. BTW) en Particulieren (incl. BTW): € 995,-
Persoonlijk budget: check de prijs op je leerportaal.
Dit is inclusief alle kosten: vegetarische lunches, onbeperkt (goede) koffie/thee en het benodigde werkmateriaal.

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Leiderschap, visie en communicatie (NLP)

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt daardoor een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.280,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-