070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Persoonlijke transformatie en de High Performance Mind

Persoonlijke transformatie en de high performance mind

Door bewust of onbewust niet ons potentieel en onze capaciteiten ten volle te gebruiken, beperken we ons zelf. Wat kunnen we zelf doen voor het optimaal gebruiken van onze vermogens? Dat is waar deze workshop over gaat.

In deze training krijg je nieuw perspectief op het functioneren van je brein en inzicht in de werking en de betekenis van hersengolven. Je leert meer over de beoefening van meditatie. En je krijgt praktische oefeningen om de verschillende niveaus van je vermogen te ervaren. Deze oefeningen kun je makkelijk toepassen in het dagelijks leven. Daardoor lukt het om beter om te gaan met druk of stress. En heb je de mogelijkheid je creatieve vermogen te vergroten. De bewuste beoefening van de mind en inzicht in de werking van het brein zal je helpen vaker in deze staat van de ‘High Performance Mind’ te zijn, ongeacht de omstandigheden om je heen.

Hersenonderzoek van de laatste jaren toont aan dat we door gerichte oefeningen van ons brein, ons functioneren en ons welzijn aanzienlijk kunnen verbeteren. In deze workshop word je uitgenodigd om verschillende niveaus van je vermogens te ervaren: je rationele brein waarmee je dagelijks goed kunt functioneren maar die de neiging heeft ‘druk’ te worden en je relaxte brein waarin er ruimte is voor visualiseren en creëren, en je ‘onderbewuste’ brein van waaruit transformatie en inzichten ontstaan. Als je  deze niveaus tegelijkertijd benut, in samenhang met elkaar, spreek je van de ‘High Performance Mind’.

De workshop vraagt om een open houding en de bereidheid tot zelfonderzoek. Het gaat namelijk om een andere benaderingswijze dan je misschien gewend bent. Met weinig concepten en theorie, vanuit ervaren en doen. Door verschillende methodieken beleef je hoe je van leven ‘in je hoofd’ je kunt verdiepen op andere lagen. en interactieve en verdiepende workshop met aandacht voor de eigen (werk-) praktijk en daaraan gerelateerde vraagstukken. Hoe je meer contact maakt met jezelf, en daardoor ook meer contact maakt met anderen en met een groter veld van ‘weten’. Als je vindt dat dit zweverig klinkt, dan begrijpen we dat. Maar de ervaring leert, dat door deze benadering hele concrete stappen en een heldere kijk op de toekomst ontstaan. Een van de inspiratiebronnen voor deze workshop is het werk van Anna Wise over de werking van de High Performance Mind.

Start en Locatie

 • 8 november in Den Haag
  8 – 10 november
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 8,7 op basis van 7 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over Persoonlijke transformatie en High Performance Mind

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is. 

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de training Persoonlijke transformatie iets voor mij?

Deze training is geschikt voor leidinggevenden, directeuren en professionals die een nieuwe impuls en inspiratie zoeken voor groei op persoonlijk en professioneel vlak. Die optimaal van hun capaciteiten gebruik willen maken. De workshop vraagt om een open houding en de bereidheid tot zelfonderzoek.

Wil je aan de hand van verschillende methodieken beleven hoe je van leven ‘in je hoofd’ je kunt verdiepen op andere lagen? Dan is deze workshop vast iets voor jou. En als je vindt dat dit zweverig klinkt, dan begrijpen we dat. Maar de ervaring leert, dat door deze benadering hele concrete stappen en een heldere kijk op de toekomst ontstaan.

Wat is het resultaat de training Persoonlijke transformatie?

In deze training krijg je nieuw perspectief op het functioneren van je brein en inzicht in de werking en de betekenis van hersengolven. Je leert meer over de beoefening van meditatie. En je krijgt praktische oefeningen om de verschillende niveaus van je vermogen te ervaren.

Deze oefeningen kun je makkelijk toepassen in het dagelijks leven. Daardoor lukt het om beter om te gaan met druk of stress. En heb je de mogelijkheid je creatieve vermogen te vergroten. De bewuste beoefening van de mind en inzicht in de werking van het brein zal je helpen vaker in deze staat van de ‘High Performance Mind’ te zijn, ongeacht de omstandigheden om je heen.

Wie zijn de trainers bij Persoonlijke transformatie?

De trainers zijn Jan Bart Brockhuis, Annette Gudde en Ernst van Bokhorst. Jan Bart is eigenaar van JBBX en heeft ruime ervaring met leiderschap trainingen. Ernst begeleidt mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en Annette is gecertificeerd trainer in het werk van Anna Wise over de High Performance Mind.

Wat wordt er precies bedoeld met High Performance Mind?

Hersenonderzoek van de laatste jaren toont aan dat we door gerichte oefeningen van ons brein, ons functioneren en ons welzijn aanzienlijk kunnen verbeteren. In deze workshop word je uitgenodigd om verschillende niveaus van je vermogens te ervaren: je rationele brein waarmee je dagelijks goed kunt functioneren maar die de neiging heeft ‘druk’ te worden en je relaxte brein waarin er ruimte is voor visualiseren en creëren, en je ‘onderbewuste’ brein van waaruit transformatie en inzichten ontstaan. Als je deze niveaus tegelijkertijd benut, in samenhang met elkaar, spreek je van de ‘High Performance Mind’. 

Een van de inspiratiebronnen voor deze workshop is het werk van Anna Wise over de werking van de High Performance Mind.

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de training?

De training Persoonlijke transformatie en de high performance mind duurt 3 dagen. Echt studeren is niet nodig, tijdens de trainingsdagen doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. In de tussenliggende tijd denk je na over de beste stappen voor jou, dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in de training Persoonlijke transformatie

Jouw investering bedraagt:

€ 1.280,- excl. BTW

Dit is inclusief:

✔ Lunches

✔ Koffie en thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Meerdere locaties

Wij trainen op meerdere locaties in het land. Alles is erop gericht om jou optimaal te faciliteren in je traject.

Onze trainingen>>

Besteding Opleidingsbudget

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma Persoonlijke transformatie

Persoonlijke Transformatie en de high performance mind

Maak gebruik van de onbegrensde mogelijkheden van het brein

Dag 1

 • Basisconcepten
 • Oefeningen
 • Theorie Brainwaves
 • Meditatie

Dag 2

 • Bodywork/yoga 
 • Oefeningen
 • Reactive/creative mind
 • Meditatie

Dag 3

 • Bodywork/yoga 
 • Logische niveaus
 • Awakend mind
 • Concretisering plannen/stappen

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Leiderschap, visie en communicatie (NLP)

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt een helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.280,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties.Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-

Groeisprong in Leiderschap

4-daagse training waarin je een vervolgstap zet op persoonlijke en zakelijk niveau door vernieuwde inzichten en inspiratie. In een prachtige omgeving waarin ruimte is voor rust en reflectie.

Duur : 4 dagen          Prijs : €2.370,-