070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Werk vanuit je beste plek – Systemisch Werk

Systemisch Leiderschap – Werk vanuit je beste plek

De 2-daagse workshop ‘Werk vanuit je beste plek’ leert je op een systemische manier naar je vraagstukken te kijken. Als professional, manager of adviseur in organisaties krijg je tools om de vraagstukken van deze tijd te hanteren en om tot een wezenlijk nieuwe aanpak te komen. En als ondernemer/ZZP’er vind je mogelijkheden je business zo te positioneren dat nieuwe groeikansen benut worden.

Vraag je je af of je nog wel op de goede (werk)plek zit? Of lijkt echt groei of promotie uit te blijven? In deze tweedaagse workshop ‘Werk vanuit je beste plek’ kijken we vanuit verschillende perspectieven (o.a. vanuit het Systemisch gedachtegoed en vanuit de Spiral Dynamics) naar jouw (werk)situatie en ontdek je op een diepere laag waar de ‘Beste Plek’ voor jou kan zijn. En natuurlijk ook naar waar je nu staat en wat je nog in de weg staat om er te komen. De workshop raakt de wezenlijke lagen aan zonder het praktische en pragmatische te vergeten.

Als je het antwoord zoekt op één van de volgende vragen, kán de workshop Werk vanuit je beste plek waardevol zijn:

 • Waar sta ik ten opzichte van wat ik wezenlijk wil?
 • Waar zit de groei voor mijn afdeling/organisatie?
 • Ik heb net een grote verandering doorgemaakt, wat is voor mij een goede vervolgstap?
 • Hoe kan ik meer business of betere resultaten aantrekken?
 • Ik wil uit de waan van de dag treden, hoe pak ik dat aan?
 • Wat is mijn perspectief, waar zit de groei die authentiek bij mij past?

Het uitgangspunt in de workshop ‘Werk vanuit je beste plek’ is om met de eigen thematiek aan de slag te gaan. Wat je vooral leert is om met een nieuwe bril jouw praktijk van elke dag anders te bekijken. Je leert de onderliggende dynamieken waarnemen en krijgt een aantal tools aangereikt om hierop invloed uit te oefenen. Daarnaast is dit een workshop waarbij je open deelname verwacht wordt waarbinnen je ook naar je eigen ontwikkelingsproces wilt kijken.

Start en locatie

 • 28 september in Den Haag
  28 – 29 september
 • 16 november in Den Haag
  16 – 17 november
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over Systemisch werk in Organisaties – Werk vanuit je beste plek

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

We werken veel met een systemische invalshoek. Voor meer informatie over dit opstellingenwerk kijk op www.jbbx.nl.

De concepten uit Spiral Dynamics en Theory U zijn ook in onze aanpak verwerkt.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de workshop ‘Werk vanuit je beste plek’ iets voor mij?

Systemisch werk is een enorm inzicht gevende training. Als je alles eruit wil halen wat erin zit, vraag dat om een mate van openheid en kwetsbaarheid. Het werkt het beste als jij meewerkt. Ben je daartoe bereid en wil je op een nieuwe manier leren kijken naar bestaande patronen? Zowel in je werk als in je privé-leven? Vraag je je af waarom jij de positie hebt die je altijd hebt gehad? Dan is dit echt iets voor jou. Twijfel je nog? Neem contact op, we leggen je graag uit hoe het werkt.

Wat is het resultaat van deze workshop Systemisch werk?

Nieuwe inzichten! Dat staat vast. Deze nieuwe blik op je omgeving, zowel professioneel als persoonlijk, maakt het makkelijker om verbanden te leggen en een juiste strategie te kiezen als je iets gedaan wilt krijgen. Aan het einde van de training heb je de energie en handvatten om die nieuwe inzichten in praktijk te brengen.

Waar vind ik een goede NLP trainer?

Kom gerust een keer praten om te kijken of er een klik is. We hebben meerdere trainers in huis die allemaal meer dan 10 jaar ervaring hebben in het trainersvak. Onze trainers en coaches werken vaak in duo’s voor optimale persoonlijke aandacht. Kijk ook even bij de beoordelingen van eerdere trainées bij JBBX om hun ervaringen te lezen of download het gratis Ebook: Zó kies je de juiste NLP-training. Hoewel Systemisch werk geen NLP training is, geeft dit boek je wel een handige checklist en zelftest om je op weg te helpen

Wat ís Systemisch Werk?

De term Systeem staat hierbij voor heel je omgeving, het systeem, het netwerk van personen, waar je je in bevindt. In deze workshop staat centraal hoe je in veranderende omgevingen en markten, precies die positie inneemt die bij je past. Die positie waarin jouw talenten, je doel en de verbinding met de relevante mensen samenvallen. Niet zomaar een plek, jóuw plek. De plek waar je vanuit je volledige potentieel werkt en leeft. De plek die energie geeft en waarin de door jou gewenste omstandigheden naar je toe komen.

Hoeveel tijd moet ik investeren in deze workshop?

De workshop Systemisch werk – Werk vanuit je beste plek is opgedeeld in 2 trainingsdagen. Echt studeren is niet nodig, tijdens de trainingsdagen doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. In de tussenliggende tijd denk je na over de beste stappen voor jou, dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in de workshop Werken vanuit je beste plek

Jouw investering bedraagt:

€ 800,- excl. BTW

Dit is inclusief:

✔ Lunches, koffie, thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

 

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma workshop Werk vanuit je beste plek

De workshop Werk vanuit je beste plek bestaat uit de volgende onderdelen:

2 Trainingsdagen

Dag 1: Inzicht verkrijgen

 • Achtergrond Systemisch Werk en toepassingen en verheldering huidige situatie door dit nieuwe perspectief
 • Ervaren van Systemisch Werk aan de hand van persoonlijke thema’s
 • Inzicht in belemmeringen en hulpbronnen ten opzichte van je doel
 • Organisatiedynamieken in relatie tot Systemische Principes en het gedachtegoed van Spiral Dymanics

Dag 2: Concrete vervolgstappen

 • Blootleggen persoonlijke dynamiek op basis van eigen thematiek
 • Casuïstiek en opstellingen
 • Conclusies voor eigen proces
 • Verankering en concrete vervolgstappen, verpakt in nieuwe energie.

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : € 3.750,-

Vrouwelijk Leiderschap

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen die in de professionele werkomgeving hun eigenheid niet willen verliezen maar juist willen inzetten. We gaan op zoek naar de vrouwelijke kracht en eigen potentie. Jouw leiderschap toont zich als je weet hoe je je met jouw eigenheid verbindt.

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.280,-

Faciliteren van Systemisch Werken

Deze training is bedoeld voor managers, coaches, trainers, HR-managers en geïnteresseerden in het werken met systemische opstellingen. Die willen leren hoe je systemisch perspectief kunt integreren in je werk en leven en hoe je opstellingen kunt faciliteren.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.350,-