Focus, Daadkracht en Mannelijk Leiderschap

Focus, daadkracht en Mannelijk leiderschap

In deze 3-daagse training staat verantwoordelijkheid nemen voor jouw (werk)leven centraal. Doe je dat vanuit je hoofd, vanuit je hart of op een andere manier? Je krijgt de mogelijkheid om hiermee te experimenteren en te ontdekken wat jouw rol is. Durf je jouw levenskracht en passie geheel uit te leven om bewust toegang te krijgen tot jouw leiderskwaliteiten? De training maakt dat je je steviger wortelt in je man-zijn, meer je eigen weg gaat en duidelijker bent in je communicatie. Met respect en in verbinding.

In deze training maak je je losser van jouw overlevingsmechanismen en versterk je de band met jouw mannelijke essentie. Hoe het is om daarin te wortelen. Zodat je stevig richting kan geven aan je eigen (werk)leven.

Van daaruit voelt de verbinding met mannen én vrouwen anders. Mannelijker, authentieker, krachtiger. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt. Op jouw manier.

De roep om leiderschap in onze dagelijkse omgeving is hoorbaar. Waar zijn de leiders, de mannen met een kompas en een visie op samenwerking, verbinding en zingeving? Hoe zit het met jouw leiderschap? Leiderschap over je zelf, of in gezin, je werk of de gemeenschap?

Neem plek in, vergroot je stevigheid, pak de energie die hoort bij een man. De training Focus, daadkracht en impactvol leiderschap brengt je weer terug in contact met alle aspecten van mannelijke energie en hoe je die toepast in de moderne werkomgeving.

In de training onderzoek je je eigen man-zijn in een groep met andere mannen. Welke beelden over man-zijn heb je meegekregen van je vader? Je moeder? Van anderen?

De dagen zijn gericht op de praktijk: tegen welke zaken loop je nu aan? Wat weerhoudt je om die dingen te gaan doen die je werkelijk wilt gaan doen? We zetten verschillende werkmethodes in om tot handelen, rust, heling en bewustzijn te komen. We maken bijvoorbeeld gebruik van Mannelijke Archetypen, NLP, TA, Systemisch werk, groepsdynamica lichaamswerk en deelronden.

Start en locatie

 • 5 juni 2023 in Den Haag:
  5 – 7 juni
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over Focus, Daadkracht en Mannelijk Leiderschap

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de training Focus, Daadkracht en Mannelijk Leiderschap iets voor mij?

De training is voor alle mannen die in een zakelijke omgeving (en in de rest van hun leven) nog meer in hun kracht willen staan. Het maakt dat je je steviger wortelt in je man-zijn, meer je eigen weg gaat en duidelijker bent in je communicatie. Met respect en in verbinding. In de training onderzoek je je eigen man-zijn in een groep met andere mannen. Welke beelden over man-zijn heb je meegekregen van je vader? Je moeder? Van anderen? Welke wil je echt tot de jouwe rekenen? En houd je je emoties voor jezelf en moeten anderen er maar naar raden? Kortom: Wil je meer tot je recht komen en met een open hart in je kracht staan? Dan is deze training iets voor jou!

Wat is het resultaat de training Focus, Daadkracht en Mannelijk Leiderschap?

Na deze training maak je je losser van jouw overlevingsmechanismen en versterk je de band met jouw mannelijke essentie. Hoe het is om daarin te wortelen. Zodat je stevig richting kan geven aan je eigen (werk)leven. Van daaruit voelt de verbinding met mannen én vrouwen anders. Mannelijker, authentieker, krachtiger. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt. Op jouw manier.

Wat wordt er precies bedoeld met Focus, Daadkracht en Mannelijk Leiderschap?

Het gaat hier niet zozeer over de man als manager, maar hoe je omgaat met je mannelijke energie, hoe je daar eigenaarschap over neemt zodat je helemaal jezelf kan zijn, mét die energie. Hoe zit het met jouw leiderschap? Leiderschap over je zelf, of in gezin, je werk? We gaan aan de slag met de volgende vragen:  

 • Durf jij jouw volledige potentieel te leven?
 • Durf jij je boosheid op een gezonde manier te uiten?
 • Doe je het werk wat je wilt?
 • Kun je leiding accepteren?
 • Durf je te gaan staan voor wat jij belangrijk vindt, in je relatie of in je werk?
 • Wat betekent verbinding en intimiteit voor jou?
 • Voel je jezelf gesteund door je gezin of je ouders?

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de training?

De training Focus, daadkracht en impactvol leiderschap duurt  3 dagen. Echt studeren is niet nodig, tijdens de trainingsdagen doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. In de tussenliggende tijd denk je na over de beste stappen voor jou, dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in de training Focus, Daadkracht en Mannelijk Leiderschap

Jouw investering bedraagt:

Catalogusprijs: € 1.280,- (excl. BTW)
ZZPer’s (excl. BTW) en Particulieren (incl. BTW): € 995,-
Persoonlijk budget: check de prijs op je leerportaal.
Dit is inclusief alle kosten: vegetarische lunches, onbeperkt (goede) koffie/thee en het benodigde werkmateriaal.

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma Focus, Daadkracht en Mannelijk Leiderschap

Focus, Daadkracht en Mannelijk Leiderschap

Sta als man in je kracht én in verbinding met je omgeving

Dag 1: Waar sta je voor?

 • Waar sta jij voor? Wie ben je als man (archetypen)?
 • Ik in verbinding met mijn (oer)emoties
 • Ik als Empathische man: Hoe doe ik verbinding?
 • Hoe blijf ik bij mezelf in verbinding met anderen

Dag 2: In verbinding

 • Ik als Krijger: Waar ga ik voor?
 • Staan voor mijn identiteit, verlangens en doelen
 • Ik als leider: Hoe neem ik verantwoordelijkheid voor mijn omgeving?
 • Systemisch werk: mijn oorsprong

Dag 3: Mannelijke energie

 • Hoe breng jij lichtheid in? De kracht van humor.
 • Ik en mijn mannelijke kern
 • Heelheid als man (Integratie van archetypen)
 • Hulpbronnen: Hoe voed ik mijn mannelijke energie?
 • Persoonlijk statuut

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

NLP Leiderschap, visie en communicatie

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt daardoor een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.280,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-