070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

mBraining online introductie

Maak vrijblijvend kennis mBraining

In een snel veranderende tijd, waarin we steeds hebben te schakelen, wordt er veel van je gevraagd. Als leider van jezelf en anderen, is het belangrijk om steeds een effectieve balans te vinden: in jezelf en met de mensen met wie je werkt. mBraining (of mBIT – Multiple Brains Integration Techniques) is een techniek die je daarbij kan helpen.

In de 3-daagse training mBraining, die echt over jouzelf als mens en leider gaat, leer je je lijf te gebruiken als krachtbron en die nieuwe balans te vinden. In de online introductie vertellen we je hier meer over. Na de 2 uur durende workshop weet je alvast iets meer over mBraining, heb je er concrete ervaring mee opgedaan en ook ervaren hoe wij als JBBX de diepgang samen met jou opzoeken. Hoe fijn is dat?

Dus ben je nieuwsgierig naar de training mBraining en wat die voor jou kan betekenen? Kom uit je comfortzone en pak deze kans. Meld je hier aan voor de gratis introductie workshop. De workshop is online via Zoom, en duurt 2 uur.

Gratis online introductie mBraining

maandag 10 januari – 12:00 – 14:00 uur

vrijdag 21 januari – 12:00 – 14:00 uur

maandag 21 maart – 12:00 – 14:00 uur

Over de mBraining Workshop

Wat levert de workshop op?

In de mBraining Introductie Workshop krijg je uitleg over de achtergrond en werking van mBraining en kun je ervaren of mBraining iets voor jou is. En heb je kunnen ervaren hoe wij als JBBX werken. Na afloop van deze workshop zul je eigen gebruiksaanwijzing al een stuk beter begrijpen!

De voordelen op een rijtje:
✔ Concrete ervaring met mBraining
✔ Informatie over de mogelijkheden van de mBraining en training bij JBBX
✔ Inzicht in wat mBraining voor jou kan betekenen in je werk en je dagelijks leven!

Ben je nieuwsgierig naar wat mBraining is en wat het voor jou kan betekenen? Kom uit je comfortzone en pak deze kans. Meld je hier aan voor de gratis introductie workshop.

Wat biedt een 3-daagse training mBraining

In drie dagen leer je in 5 stappen hoe je vanuit een gebalanceerde staat kan communiceren met jouw hoofd-, hart- en buikbrein en hoe je vervolgens jouw drie breinen op een lijn brengt en optimaal kan laten samenwerken. Je ontdekt wat het verschil is tussen breinen die functioneren vanuit disbalans en vanuit balans. En wat er gebeurt als breinen elkaar ‘uitsluiten’, ‘negeren’, ‘overstemmen’ of ’overnemen’ en hoe je dit weer opheft.

Aan het einde van deze driedaagse training heb je veel wijsheid en ervaring opgedaan in jouw persoonlijk leiderschap en ben je in staat om elke dag jezelf weer in balans te brengen en om jouw vraagstukken vanuit de wijsheid en interactie met al jouw breinen aan te gaan.

>> Meer informatie over de training vind je hier.