070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Online retraite

Online Retraite: De toekomst is NU

Maak ruimte voor reflectie: kom meer in contact met jezelf en richt je energie op wat echt belangrijk voor je is. In de dagelijkse drukte en alles wat deze coronatijd met zich meebrengt, kan het enorm behulpzaam zijn om ruimte te maken voor reflectie. Met deze online workshop gaan we voor verdieping. We richten ons op wat voor jou belangrijk is, zodat jouw energie weer gaat stromen.

 

De workshop is een onlineprogramma van 7 dagen, 7 stappen en 7 vragen. Er zijn twee vaste contactmomenten per dag, 45 minuten in de ochtend en avond. Tijdens de contactmomenten is er een verdiepingsoefening, een meditatie en/of een instructie.  Iedere dag behandelen we een thema. Je krijgt vervolgens oefeningen mee ter verdieping van het thema.

 

Deze workshop is voor iedereen die te veel tijd in haar/zijn hoofd besteedt, te veel ballen tegelijk hooghoud, meer ruimte voor zichzelf wil maken of op zoek is naar meer contact met zichzelf. Ervaar wat een online retraite voor je kan doen.

Een retraite, is echt even een momentje voor je zelf. Ervaar:

 • Rust door aanvaarding waar je hier en nu bent.
 • Inzicht in je diepere verlangen.
 • Ontspanning door los te laten wat niet meer dienend is.
 • Hernieuwde verbinding met wat echt belangrijk voor je is.
 • Focus op wat je hierbij te doen staat

Jouw energie gaat weer stromen!

 

Datum

 • 12-22 juni, 7 (werk)dagen online
  9.00-9.45 & 21.00 – 21.45
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 8,7 op basis van 7 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over de Online Retraite: De toekomst is NU

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is. 

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is deze online workshop iets voor mij?

Deze workshop is voor iedereen die te veel tijd in haar/zijn hoofd besteedt, te veel ballen tegelijk hooghoud, meer ruimte voor zichzelf wil maken of op zoek is naar meer contact met zichzelf. Ervaar wat een online retraite voor je kan doen.

Wat is het resultaat de online retraite?

 • Rust door aanvaarding waar je hier en nu bent.
 • Inzicht in je diepere verlangen.
 • Ontspanning door los te laten wat niet meer dienend is.
 • Hernieuwde verbinding met wat echt belangrijk voor je is.
 • Focus op wat je hierbij te doen staat.
 • Jouw energie gaat weer stromen!

Wie zijn de trainers?

Chantal Goossen werkzaam als trainer, Mind&Body-coach, Stemwerktherapeut, Yogadocent en Stembevrijder: “ Wat voor sommigen zweverig lijkt, maak ik heel toepasbaar, juist ook in werksferen. Zodra je ontspant in wie je bent, worden werk, prestaties en je persoonlijke ontwikkeling opeens leuk. Via mijn opleidingen heb ik het lichaam leren kennen als een eerlijk instrument om je bewust te worden van blokkades en van je mogelijkheden om je daarvan te bevrijden. Het negeren van signalen kost energie. Als ik met mensen werkt blijf ik dicht bij zichzelf  met mijn voeten stevig op de grond. Op die manier creëer ik een betrouwbare ruimte waarin je kunt ontspannen en moeiteloze groei kan ontstaan.”

 

Vivienne Dorenbos. “Jezelf door blijven ontwikkelen, is één van mijn grootste passies. ‘Je kunt de wind niet veranderen, maar wel hoe de zeilen staan’. Je kunt de omstandigheden niet beïnvloeden, maar wel hoe je ermee omgaat. Autonomie komt met eigen verantwoordelijkheid nemen. Ik heb 22 jaar leidinggevende functies in het bedrijfsleven vervult. Hierin plande ik minimaal één keer per jaar ruimte in voor een ‘pas op de plaats’ of retraite. Uit ervaring weet ze met hoeveel nieuwe energie, inzichten en hernieuwde focus ik daarmee weer aan het werk ging.  En hoeveel productiever ik er ook van werd! Daarom vind ik het telkens weer een eer om andere mensen te mogen begeleiden op hun reis naar ‘de beste versie van jezelf’ en doe ik dat met veel liefde.”

Met welke thema's wordt er gewerkt?

Aanvaarden. Kun je helemaal zijn waar je nu bent met alles wat zich aandient in jouw leven?

Verlangen. Wat verlang je en hoe verzorg jij jezelf in gemis?

Hoop. Wat hoop jij ten diepste en wat kan daarbij helpen?

Vertrouwen. Hoe verstevig jij jouw vertrouwen?

Loslaten. Wat is oud en mag er losgelaten worden?

Liefde. Wat heb je te geven?

Wil. Wat wil ik en wat ga ik doen?

Iedere dag behandelen we één van deze zeven thema’s. Door iedere dag te starten en te eindigen in een thema en het gedurende de dag met je mee te laten reizen ontstaat er een verdieping en inzicht.

Hoeveel tijd moet ik investeren?

Met ‘De toekomst is NU’ biedt JBBX een online programma waarin je de mogelijkheid hebt tot zelfreflectie. Het is een virtueel programma met twee momenten op de dag (9:00-9:45 uur & 21:00 – 21:45 uur) waarop wij ’samenkomen’: voor het overige gedeelte heb je de flexibiliteit het in te richten naar jouw agenda. Hoe meer tijd je kunt reserveren voor jezelf, hoe meer je er uit kunt halen. Het is aan jou.

Met dit online programma van 7 dagen, 7 stappen en 7 vragen zul je met meer helderheid jouw focus kunnen houden en je richten, juist in deze periode.

Jouw investering in de online retraite: de Toekomst is NU

Jouw investering bedraagt:

€ 250,- excl. BTW

Boek je voor 21 mei dat geldt voor jou het vroeg-boek tarief van 175 euro, wees er dus snel bij!

Dit is inclusief:

✔ Online bijeenkomsten

✔ Werkboekjes

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie bij jou thuis.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Meerdere locaties

Wij trainen op meerdere locaties in het land. Alles is erop gericht om jou optimaal te faciliteren in je traject.

Onze trainingen>>

Besteding Opleidingsbudget

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma Persoonlijke transformatie

Persoonlijke Transformatie en de high performance mind

Maak gebruik van de onbegrensde mogelijkheden van het brein

Dag 1

 • Basisconcepten
 • Oefeningen
 • Theorie Brainwaves
 • Meditatie

Dag 2

 • Bodywork/yoga 
 • Oefeningen
 • Reactive/creative mind
 • Meditatie

Dag 3

 • Bodywork/yoga 
 • Logische niveaus
 • Awakend mind
 • Concretisering plannen/stappen

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Leiderschap, visie en communicatie (NLP)

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt een helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.280,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties.Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-

Groeisprong in Leiderschap

4-daagse training waarin je een vervolgstap zet op persoonlijke en zakelijk niveau door vernieuwde inzichten en inspiratie. In een prachtige omgeving waarin ruimte is voor rust en reflectie.

Duur : 4 dagen          Prijs : €2.370,-