070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Vrouwelijk Leiderschap

Vrouwelijk Leiderschap

Deze 3-daagse training is bedoeld voor vrouwen die in de professionele werkomgeving hun eigenheid niet willen verliezen maar juist willen inzetten om zo, met de hen omringende mannen en vrouwen tot bijzondere resultaten willen komen.

Wanneer je je verbindt met je omgeving vanuit je innerlijke kracht kan je deze omgeving verrijken met jouw unieke visie. Jouw leiderschap toont zich als je weet hoe je je met jouw eigenheid kan verbinden. Deze workshop is een introductie waarin je leert wat vrouwelijk kracht kan zijn en hoe het zich manifesteert in jou.

Wij hebben allemaal onze eigen waarde, talenten en ervaringen die ons uniek en authentiek maken. En we hebben ook allemaal een dosis mannelijke en vrouwelijke energie in ons. Waar het bij mannelijke energie meer gaat om onszelf te manifesteren in de wereld, om daadkrachtig te zijn en om lef te hebben, is vrouwelijke energie een zachte en ontvankelijke energie, die meer naar binnen is gericht. Een goede balans tussen beide energieën leidt tot meer en betere afstemming op onze omgeving en tot effectiever gedrag.

Er wordt veel geschreven over een tekort aan vrouwelijke energie in de boardrooms. Steeds meer wordt onderkend dat vrouwelijke energie en kwaliteiten voor het doorgaans wat meer ‘mannelijke’ bedrijfsleven waardevol, inzetbaar en belangrijk zijn. Welke kwaliteiten nu precies bedoeld worden onderzoeken we in de workshop. We gaan met name op zoek naar welke vrouwelijk kwaliteiten jij als vanzelf hebt en leeft en welke wellicht onderdrukt zijn.

In deze driedaagse workshop gaan we op zoek naar de vrouwelijke kracht en eigen potentie met de bedoeling dat vrouwen deze kunnen inbrengen in hun werk- en privéleven. Dit is een praktische workshop waarin we veel gaan oefenen en ervaren. We leren van en met elkaar door te delen en samen te experimenteren Wanneer je je verbindt met je omgeving vanuit je innerlijke kracht kan je deze omgeving verrijken met jouw unieke visie. Jouw leiderschap toont zich als je weet hoe je je met jouw eigenheid kan verbinden. Zo verrijk je de resultaten van het geheel. Deze workshop is een introductie waarin je leert wat vrouwelijk kracht kan zijn en hoe het zich manifesteert in jou.

Data en locatie

 • 18 – 20 mei 2020 in Den Haag
 • Inzicht in jouw vrouwelijke kracht

9.2

Score voor JBBX na 9 ervaringen.


 • Annelous de Vin & Louise Busker
  Het was een zeer waardevolle training echter wist ik van te voren niet dat het zo’n zware traiing was. Ik dacht aan een NLP training. Gewoon meer functioneel en concreet. Is wel handiger als je daarop op bent voorbereid en dat wordt in de begeleidende tekst niet goed duidelijk gemaakt, althans niet voor mij. De training vile op di en woe. En ik moest de volgende dag weer vol aan de bak en hele dag in vergadering. Dat is geen geode mix. Heb ik doorgegeven aan de trainsters. Beter om advise te krijgen om de dag na de training rustig aan te doen of vrij te plannen om alles even een plek te geven en weer te landen. Of de training op do en vrijdag geven. Maar bovenal ik vond de training super. Het heeft me veel gebracht en ik denk dat het veel vrouwen vele kan brengen. Met de maar dat je er echt voor moet openstaan en aan over kunnen geven. “
 • “De afgelopen twee dagen heb ik samen met 8 prachtige vrouwen deze training gevolgd. Het was compleet anders dan verwacht en dan welke eerder gevolgde training dan ook, we stelden bij voorbaat geen doelen, tikten geen agenda af en vulden al helemaal geen evaluatie formuliertje in. In plaats daarvan gingen we echt met elkaar aan het werk om onszelf, met behulp van de groep, beter te leren kennen en ons eigen potentieel verder te ontwikkelen. Ik heb de afgelopen drie jaar veel verschillende trainingen gevolgd, deze training is bij uitstek de meest waardevolle training voor mij geweest tot nu toe. Iedere vrouw raad ik deze training aan. Enorm veel lof en dank aan de dames van JBBX, Annelous en Louise.”
 • “Het was een fijne training, waarbij ik helemaal terug bij mijzelf ben gekomen. Hierbij heb ik concrete inzichten gekregen, waar ik in mijn dagelijks leven mee verder kan. Het betreft wel een training die met name van de “softe” kant is en veel ingaat op het gevoel. Ik vond dit prettig, maar wellicht kan dit nog wel beter worden toegelicht in de omschrijving van de training. De training wordt prettig begeleid. Er wordt voldoende tijd genomen en met vragen kan je altijd bij de trainers terecht. “
 • “Mooie training gegeven door ervarenen en integere trainers. Veel geleerd, vooral over mijzelf. Waardevolle ervaringen die zeer bruikbaar is voor verdere ontwikkeling van mijzelf maar ook in mijn rol op mijn werk.”
 • “super ervaring, mooie training gegeven door vrouwen voor vrouwen die zichzelf beter willen leren kennen en vanuit hun eigen kracht willen operenen. de training laat je zien hoe je zaken anders aan kan pakken door dichtbij je zelf te blijven.”
 • “Dit was echt de juiste training op het juiste moment, zowel zakelijk als prive. Voor mij bevatte de training de juiste combinatie van feiten en het “ontastbare”. Hopelijk wordt vervolgd!”
 • “De locatie en het verwengehalte heb ik als prima ervaren. Voor iemand die niet bekent is in Den Haag kunnen de parkeermogelijkheden iets beter uitgelegd worden, vooraf. De inhoud heb ik als verrassend spiritueel ervaren met verrassende invalshoeken. (familieopstellingen en meerdere vrouwelijke perspectieven. De training heeft veel emoties losgemaakt. De begeleiding tijdens de emotionele sessies was uitstekend en gaf een gevoel van veiligheid en verbondenheid met de andere vrouwen. Dank. de training heb ik als geestesverruimend ervaren. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan.”
 • “Een beoordeling recht vnuit mijn gevoel maar bovenal vanuit mijn hart.
  Ik heb een bevestiging omtrent mijn valkuilen gekregen en hoe hier mee om te gaan.
  Heb deze training direct in de praktijk toegepast.
  Mijn rugzak met steentjes voelt een stuk lichter.
  Gewoon lief voor jezelf zijn en dingen accepteren, loslaten en doorgaan = ook houden van.
  Het leven omarmen met al zijn ups en downs deed ik al.
  Zelfanalyse en kritisch naar mezelf kijken paste ik ook al toe.
  Belangrijkste voor mij is dat alles transparanter en toepasbaar is geworden!”
 • “Wat een heerlijke training. Een fijne groep met fijne begeleiders. Ik voel me herboren en veel steviger in mijn schoenen. De tijd vloog zo snel voorbij. Deze training is een aanrader!”

Deel je ervaring

Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over Vrouwelijk Leiderschap

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de training Vrouwelijk Leiderschap iets voor mij?

De training is alleen toegankelijk voor vrouwen die in een professionele omgeving werken. Elke vrouw die recht wil doen aan haar eigen unieke kracht en vanuit vrouwelijk en persoonlijk leiderschap haar werk wil doen is van harte welkom! We vragen een open houding en een bereidheid in gezamenlijkheid te leren.

Wat is het resultaat de training Vrouwelijk Leiderschap?

De training Vrouwelijk Leiderschap brengt je in contact met jouw natuurlijke kracht, waarbij je jouw eigenheid en eigen kwaliteit in beeld krijgt. We gaan op zoek naar de vrouwelijke kracht en eigen potentie met de bedoeling dat vrouwen deze kunnen inbrengen in hun werk- en privéleven.

Wanneer je je verbindt met je omgeving vanuit je innerlijke kracht kan je deze omgeving verrijken met jouw unieke visie. Jouw leiderschap toont zich als je weet hoe je je met jouw eigenheid kan verbinden. Zo verrijk je de resultaten van het geheel. Deze workshop is een introductie waarin je leert wat vrouwelijk kracht kan zijn en hoe het zich manifesteert in jou.

Wie zijn de trainers bij Vrouwelijk Leiderschap?

Je wordt in jouw zoektocht begeleid door Annelous en/of Vivienne. Vivienne inspireert al jaren vrouwen om hun volle kracht te leven; lange tijd in de corporate omgeving en sinds een aantal jaar ook vanuit de native american traditie. Annelous de Vin is ook al jaren succesvol trainster met systemisch werk als expertise en geeft o.a. ook onze training Werken vanuit je beste plek

Wat wordt er precies bedoeld met Vrouwelijk Leiderschap?

Het gaat hier niet zozeer over de vrouw als manager, maar hoe je omgaat met je vrouwelijke energie, hoe je daar eigenaarschap over neemt zodat je helemaal jezelf kan zijn, mét die energie. Hoe zit het met jouw leiderschap? Leiderschap over je zelf, of in gezin, je werk?

We gaan aan de slag met de volgende vragen:

 • Hoe neem jij daadwerkelijk je plek in als vrouw?
 • Welke rollen heb je aangenomen zodat je jezelf staande kunt houden in jouw (werk) omgeving?
 • Hoe kunnen deze rollen voor je werken in plaats van dat je werkt om de rollen te vervullen? Wat zijn de kwaliteiten die je daarin ontwikkeld hebt?
 • Hoe blijf je daadwerkelijk bij jezelf?
 • Hoe kijk je naar je eigen vrouwelijkheid, met hart en compassie of hard met eisen?

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de training?

De training Vrouwelijk Leiderschap duurt  3 dagen. Echt studeren is niet nodig, tijdens de trainingsdagen doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. In de tussenliggende tijd denk je na over de beste stappen voor jou, dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in de training Vrouwelijk Leiderschap

Jouw investering bedraagt:

€ 1.280,- excl. BTW

Dit is inclusief:

✔ Lunches

✔ Koffie en thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma Vrouwelijk Leiderschap

Vrouwelijk Leiderschap

Creëer begrip en inzicht rondom je eigen vrouwelijke kwaliteit en kracht en zet deze in ten bate van het geheel.

Dag 1: Vrouwelijke energie

 • Onderzoeken middels verschillende methodieken wat Vrouwelijke Energie is en hoe zij zich in jou manifesteert.
 • Onderzoeken waar je je (on)bewust inhoudt
 • Ervaren van de blokkades om je eigenheid te leven
 • Begin onderzoek hulpbronnen

Dag 2: In verbinding

 • Ervaren hoe jij bent als je je volle vrouwelijkheid zou kunnen nemen
 • Meditatie
 • Concretiseren van je ervaringen en mogelijke vervolgstappen
 • Vieren van Vrouwelijkheid

Dag 3: Concreet maken

 • Concretiseren en implementeren
 • Mogelijke vervolgstappen
 • Vieren van Vrouwelijkheid

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Perspectief op je loopbaan en leven als je 50+ bent

Het is tijd om je werkende leven te overzien en je te bezinnen op hoe je de laatste 15+ jaar wilt gaan invullen. Jouw ervaring is van grote waarde, al voelt het dat dit niet altijd zo wordt gezien. Hoe ga je die ervaring maximaal inzetten?

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.920,-

NLP Leiderschap, visie en communicatie

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt daardoor een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.280,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-