Vrouwelijk Leiderschap | 3- daagse training

Vrouwelijk Leiderschap

Deze 3-daagse training is bedoeld voor vrouwen die in de professionele werkomgeving hun eigenheid niet willen verliezen maar juist willen inzetten om zo, met de hen omringende mannen en vrouwen tot bijzondere resultaten willen komen.

Wanneer je je verbindt met je omgeving vanuit je innerlijke kracht kan je deze omgeving verrijken met jouw unieke visie. Jouw leiderschap toont zich als je weet hoe je je met jouw eigenheid kan verbinden. Deze workshop is een introductie waarin je leert wat vrouwelijk kracht kan zijn en hoe het zich manifesteert in jou.

Wij hebben allemaal onze eigen waarde, talenten en ervaringen die ons uniek en authentiek maken. En we hebben ook allemaal een dosis mannelijke en vrouwelijke energie in ons. Waar het bij mannelijke energie meer gaat om onszelf te manifesteren in de wereld, om daadkrachtig te zijn en om lef te hebben, is vrouwelijke energie een zachte en ontvankelijke energie, die meer naar binnen is gericht. Een goede balans tussen beide energieën leidt tot meer en betere afstemming op onze omgeving en tot effectiever gedrag.

Er wordt veel geschreven over een tekort aan vrouwelijke energie in de boardrooms. Steeds meer wordt onderkend dat vrouwelijke energie en kwaliteiten voor het doorgaans wat meer ‘mannelijke’ bedrijfsleven waardevol, inzetbaar en belangrijk zijn. Welke kwaliteiten nu precies bedoeld worden onderzoeken we in de workshop. We gaan met name op zoek naar welke vrouwelijk kwaliteiten jij als vanzelf hebt en leeft en welke wellicht onderdrukt zijn.

In deze driedaagse workshop gaan we op zoek naar de vrouwelijke kracht en eigen potentie met de bedoeling dat vrouwen deze kunnen inbrengen in hun werk- en privéleven. Dit is een praktische workshop waarin we veel gaan oefenen en ervaren. We leren van en met elkaar door te delen en samen te experimenteren Wanneer je je verbindt met je omgeving vanuit je innerlijke kracht kan je deze omgeving verrijken met jouw unieke visie. Jouw leiderschap toont zich als je weet hoe je je met jouw eigenheid kan verbinden. Zo verrijk je de resultaten van het geheel. Deze workshop is een introductie waarin je leert wat vrouwelijk kracht kan zijn en hoe het zich manifesteert in jou.

Start en locatie

 • 24 mei 2023 in Den Haag
  24 – 26 mei
 • 2 oktober 2023 in Den Haag
  2 – 4 oktober
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over Vrouwelijk Leiderschap

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de training Vrouwelijk Leiderschap iets voor mij?

De training is alleen toegankelijk voor vrouwen die in een professionele omgeving werken. Elke vrouw die recht wil doen aan haar eigen unieke kracht en vanuit vrouwelijk en persoonlijk leiderschap haar werk wil doen is van harte welkom! We vragen een open houding en een bereidheid in gezamenlijkheid te leren.

Wat is het resultaat de training Vrouwelijk Leiderschap?

De training Vrouwelijk Leiderschap brengt je in contact met jouw natuurlijke kracht, waarbij je jouw eigenheid en eigen kwaliteit in beeld krijgt. We gaan op zoek naar de vrouwelijke kracht en eigen potentie met de bedoeling dat vrouwen deze kunnen inbrengen in hun werk- en privéleven.

Wanneer je je verbindt met je omgeving vanuit je innerlijke kracht kan je deze omgeving verrijken met jouw unieke visie. Jouw leiderschap toont zich als je weet hoe je je met jouw eigenheid kan verbinden. Zo verrijk je de resultaten van het geheel. Deze workshop is een introductie waarin je leert wat vrouwelijk kracht kan zijn en hoe het zich manifesteert in jou.

Wie zijn de trainers bij Vrouwelijk Leiderschap?

Je wordt in jouw zoektocht begeleid door Chantal en/of Dawn. Meer informatie over de trainers vind je hier.

Wat wordt er precies bedoeld met Vrouwelijk Leiderschap?

Het gaat hier niet zozeer over de vrouw als manager, maar hoe je omgaat met je vrouwelijke energie, hoe je daar eigenaarschap over neemt zodat je helemaal jezelf kan zijn, mét die energie. Hoe zit het met jouw leiderschap? Leiderschap over je zelf, of in gezin, je werk?

We gaan aan de slag met de volgende vragen:

 • Hoe neem jij daadwerkelijk je plek in als vrouw?
 • Welke rollen heb je aangenomen zodat je jezelf staande kunt houden in jouw (werk) omgeving?
 • Hoe kunnen deze rollen voor je werken in plaats van dat je werkt om de rollen te vervullen? Wat zijn de kwaliteiten die je daarin ontwikkeld hebt?
 • Hoe blijf je daadwerkelijk bij jezelf?
 • Hoe kijk je naar je eigen vrouwelijkheid, met hart en compassie of hard met eisen?

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de training?

De training Vrouwelijk Leiderschap duurt  3 dagen. Echt studeren is niet nodig, tijdens de trainingsdagen doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. In de tussenliggende tijd denk je na over de beste stappen voor jou, dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in de training Vrouwelijk Leiderschap

Jouw investering bedraagt:

Catalogusprijs: € 1.280,- (excl. BTW)
ZZPer’s (excl. BTW) en Particulieren (incl. BTW): € 995,-
Persoonlijk budget: check de prijs op je leerportaal.
Dit is inclusief alle kosten: vegetarische lunches, onbeperkt (goede) koffie/thee en het benodigde werkmateriaal.

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma Vrouwelijk Leiderschap

Vrouwelijk Leiderschap

Creëer begrip en inzicht rondom je eigen vrouwelijke kwaliteit en kracht en zet deze in ten bate van het geheel.

Dag 1: Vrouwelijke energie

 • Onderzoeken middels verschillende methodieken wat Vrouwelijke Energie is en hoe zij zich in jou manifesteert.
 • Onderzoeken waar je je (on)bewust inhoudt
 • Ervaren van de blokkades om je eigenheid te leven
 • Begin onderzoek hulpbronnen

Dag 2: In verbinding

 • Ervaren hoe jij bent als je je volle vrouwelijkheid zou kunnen nemen
 • Meditatie
 • Concretiseren van je ervaringen en mogelijke vervolgstappen
 • Vieren van Vrouwelijkheid

Dag 3: Concreet maken

 • Concretiseren en implementeren
 • Mogelijke vervolgstappen
 • Vieren van Vrouwelijkheid

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

NLP Leiderschap, visie en communicatie

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt daardoor een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.280,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-