070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

50+ Loopbaan Perspectief

50+ Perspectief op je leven en loopbaan

Het is tijd om je werkende leven te overzien en je te bezinnen op hoe je de laatste 15+ jaar wilt invullen. Dit is een 3- daagse training waarin je in alle rust kan reflecteren. Je krijgt inzicht in hoe je om kan gaan met alle veranderingen om je heen en hoe je je ervaring de komende 15 jaar maximaal inzet.

In de training onderzoek je niet alleen waar je heen wilt, maar ook wat je tegenhoudt.  Wat weerhoudt je om in je volle kracht te zijn? Hoe wil jij je voelen? Hoe kan je met andere ogen gaan kijken naar je eigen vraag? Kortom: Wil je nu echt stappen gaan zetten en jouw proces starten om te kijken hoe je omgaat met alle veranderingen om je heen en wat je de komende tijd wil gaan doen? Dan is deze training iets voor jou!

Deze drie dagen investeer je in jezelf zonder de afleiding van je dagelijkse werk of bezigheden. De training is voor iedereen die zich in de laatste 15 jaar van zijn werkende leven bevindt. Voor mensen die in een zakelijke omgeving nog meer in hun kracht willen staan. En die ook in hun persoonlijk leven vanuit hun hart willen leven.

De 3 dagen zijn gericht op de praktijk. We zetten verschillende werkmethodes in om tot handelen, rust, heling en bewustzijn te komen. We maken bijvoorbeeld gebruik van NLP, TA (Transactionele Analyse: wanneer ben je in je volwassen kracht en wanneer niet?), Systemisch werk (welke plek neem je in? – werken op identiteitsniveau), groepsdynamica, lichaamswerk en dialoogronden. We kiezen voor een kleine groep, maximaal 8 deelnemers en 2 trainers. Het onderwerp verdient de rust en tijd, om echt ruimte en aandacht voor iedere deelnemer te hebben. Iedereen deelt soortgelijke thema’s en levenservaring, wat de samenhang van de groep en het leren van elkaar versterkt.

Over deze training

 • Persoonlijke groei in de loopbaan
 • Inzicht in de innerlijke drijfveren

9.3

Score voor JBBX na 83 ervaringen.

 • “Door persoonlijke omstandigheden ben ik behoorlijk uit hun kracht gehaald door mijn omgeving. Ik worstelde met mijn met zichtbaarheid en was onzeker hoe ik op anderen over kom.
  Door deze training heb ik o.a. weer geleerd om contact te maken met mij eigen kracht en heb inzicht gekregen hoe anderen mij zien.
  Ik heb geleerd om blokkades op te sporen en deze aan te pakken.
  Om deze flow goed vast te houden ben ik in september (2018) gestart met de NLP-practitioner. Hierbij heb ik bewust gekozen voor JBBX, omdat mijn ervaringen zowel met JBBX als opleidingsinstituut, als met de trainers van JBBX erg goed waren.
 • “Het was een intensieve maar zeer waardevolle training, met veel nieuwe inzichten. Het was wat ik er van verwacht had en meer. Remco is een super fijne trainer die door zijn tomeloze energie en passie voor zijn vak echt het beste uit je probeert te halen zodat je na 3 dgn met tal van nieuwe energie en inzichten zelf verder kan. Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf verder wilt ontwikkelen op gebied van communicatie, zowel naar zichzelf als naar anderen.”
 • “Ik had vooraf niet kunnen indenken dat deze geweldige training mij zoveel inzichten kon geven. Geweldige ervaring, veel over mijzelf geleerd mede dankzij zeer gemotiveerde trainers.
  Een absolute aanrader om jezelf nog beter te leren kennen en te ontwikkelen.
 • “Een zeer leerzame en essentieel voor iedereen die wil groeien in communicatie en beter begrijpen wat je gesprekspartners bedoelen en hoe de boodschap die je brengt, gepercipieerd wordt . Kortom een must voor iedereen met een commerciële functie.”
 • “Mooie locatie in Haarlem en een training waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en alles persoonlijk op maat geleverd wordt. Enorm genoten drie dagen lang en absoluut een aanrader.”
 • “Wederom een verrijkende en inspirerende dag. Heel gaaf om te zien dat vrouwen vanuit verschillende bedrijven, rollen, ervaringen, en achtergronden zo met elkaar kunnen connecten om elkaar te helpen en naar een hoger niveau brengen op persoonlijk en professional vlak. Uiteraard met behulp van Louise en Annelous, wat een prachtvrouwen en trainers! Als de mogelijkheid er was om ieder half jaar een terugkomdag of dagen te hebben, zou ik er iedere keer bij zijn.”
 • “De dag was een enorm succes. We waren met een klein groepje waardoor we de tijd konden nemen. Er was zoveel liefde en warmte en ik merkte dat we ons aan elkaar konden optrekken. Ook de opstellingen hebben veel losgemaakt.
  Deze training is een aanrader!”
 • “Dankzij deze training begrijp ik wat de bron van mijn communicatie is en heb ik geleerd wat het effect ervan is op mijn omgeving. De trainers wisselen theorie continu af met ervaren waardoor ik de stof snel kon integreren en vrijwel direct op een natuurlijke manier kon toepassen. Ik heb de trainers als prettig ervaren.”
 • “Dit was echt de juiste training op het juiste moment, zowel zakelijk als prive. Voor mij bevatte de training de juiste combinatie van feiten en het “ontastbare”. Hopelijk wordt vervolgd!”
 • “Deze 3 dagen heb ik als zeer prettig ervaren en dit met name door een prettige locatie en het niveau van de proactieve trainer. Ook het aantal mensen (6) was gunstig t.o.v. de te verwerken stof en naar mijn ervaring heb ik hierdoor veel kunnen leren in 3 dagen.
  Hierdoor denk ik ook na over een eventueel vervolg hierop in de nabije toekomst!!
  Thank you Ferry much!

Deel je ervaring

Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over workshop 50+ Loopbaan Perspectief

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 8 en 14 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is. Door de mogelijkheid van twee extra persoonlijke coaching-sessies leg je nog specifieker de nadruk op jouw missie en welke stappen je nodig hebt om dat te bereiken.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is een workshop 50+ Loopbaan Perspectief iets voor mij?

Jouw ervaring is van grote waarde, al voelt het dat dit niet altijd zo wordt gezien. Hoe ga je die ervaring maximaal inzetten? Vragen die aan de orde komen zijn:

 • Wat wil je en hoe geef je dit vorm? Wat betekent dit voor jou? En wat is de impact voor je omgeving dan?
 • Waarom denk je al langer aan een vervolgstap maar is het er nog niet van gekomen?
 • Hoe kwetsbaar durf je je op te stellen over dit onderwerp?
 • Wat betekenen die laatste stappen in je carrière voor je? Wat is er anders?
 • Waar heb je energie en motivatie voor en hoe kom je daar?

De training helpt je met het beantwoorden van deze vragen en het verkennen van de ingrediënten die voor jou belangrijk zijn. Van de  stappen die je wilt gaan zetten, in jouw eigen richting.

Wat is het resultaat van de workshop 50+ Loopbaan Perspectief?

Je leert je eigen overtuigingen en beperkende overtuigingen kennen en we gaan samen op zoek naar je kernkwaliteiten. Dat, in combinatie met het toespitsen van je persoonlijke loopbaandoelstellingen, zorgt ervoor dat je een helder beeld krijgt van de acties die je moet nemen om je situatie te veranderen of te accepteren dat het nu is zoals het is.

Wie zijn de trainers van 50+ Loopbaan Perspectief?

Ernst van Bokhorst (1970) is een ervaren bankier en facilitator. Hij koos voor zijn passie en liet de bankwereld achter zich en is nu facilitator, trainer en coach. Hij heeft een sterke betrokkenheid met het onderwerp van de training door vele ervaringen die hij heeft opgedaan als manager.

Herman Cornet (1963) is al 20 jaar trainer en coach van mensen in organisaties en werkt al 5 jaar bij JBBX. Hij heeft een achtergrond als HRM-professional, Management Consultant en interim-manager in diverse organisaties. Hij heeft na een wereldreis zijn hart gevolgd in zijn werk. Als ‘leeftijdgenoot’ van mensen in deze training, voelt hij veel inspiratie om zijn kracht te delen.

Kan ik ook een persoonlijke coaching 50+ Loopbaan Perspectief krijgen?

Natuurlijk kan dat, neem contact op om te kijken hoe we dat het beste vorm kunnen geven. Door 1-op-1 coaching bijvoorbeeld. We willen er wel op wijzen dat het groepsproces bij de workshop 50+ Loopbaan Perspectief enorm waardevol is. Doordat anderen je spiegelen of jij adviseert in de situatie van een mede-cursist krijg je extra inzichten en invalshoeken.

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de workshop?

De workshop 50+ Loopbaan Perspectief duurt 3 dagen. Echt studeren is niet nodig, tijdens de trainingsdagen doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. In de tussenliggende tijd denk je na over de beste stappen voor jou, dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in de workshop 50+ Loopbaan Perspectief

Jouw investering bedraagt:

€ 1.920,- excl. BTW

Dit is inclusief:

✔ Lunches

✔ Koffie en thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma 50+ Loopbaan Perspectief

50+ Loopbaan Perspectief

Neem de ruimte om te kiezen voor de vervolgstappen die voor jou het verschil maken

Dag 1: Zelfinzicht en verkenning thema

 • Oriëntatie op je vraag en zicht op je belemmeringen
 • Landen in de groep
 • Verkennen van je thema’s
 • Voluit leven (opstellingen)

Dag 2: Ruimte en Loslaten

 • Loslaten van je belemmeringen
 • Ruimte gaan voelen om keuzes te maken
 • Voluit leven (opstellingen)

Dag 3: Koers en verankering

 • Koers en toekomst concretiseren
 • Formuleren van je verlangens
 • Purposeful life
 • Voluit leven (opstellingen)
 • Afronding

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Persoonlijke Effectiviteit en Politieke Invloed

We gaan intensief aan de slag met concepten over invloed, effectiviteit en communicatie. Je krijgt een heel helder beeld over je leiderschap in organisaties: wat jouw aandeel is in het behalen van succes en hoe je jezelf aanscherpt.

Duur : 4 dagen          Prijs : € 1.280,-

NLP Leiderschap, visie en communicatie

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt daardoor een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.280,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties.Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-