070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Loopbaankompas

Loopbaankompas

In deze 3-daagse workshop word je uitgedaagd om méér richting te geven aan je eigen loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Je werkt individueel aan het uitwerken van je volgende carrièrestap, waarbij iedere deelnemer gesteund wordt in het proces vanuit de groepsdynamiek en door de trainers.

Tijdens de workshop Loopbaankompas staan vier vragen centraal: ‘Wie ben ik?’ ‘Wat kan ik?’, ‘Wat wil ik?’, en ‘Hoe pak ik het aan? Middels opdrachten en zelfanalyse krijg je inzicht in je talenten, je kwaliteiten en je ambities op het gebied van werk.

De workshop is opgebouwd uit 3 afzonderlijke trainingsdagen. Het is mogelijk en wordt aangeraden om bij de workshop ook nog 2 extra individuele coachingsgesprekken te hebben.

Als de laatste tijd bij jou weleens de vraag opkomt wat de volgende stap in je carrière is of je toe bent aan een nieuwe professionele uitdaging. Dan is de workshop Loopbaankompas iets voor jou. Deze workshop bij JBBX helpt je om helder te krijgen wat jouw volgende stap is of zou kunnen zijn. We analyseren jouw kernkwaliteiten en halen je beperkende overtuigingen boven water om te zoeken naar de juiste richting in jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Krijg inzicht in jouw talent en de handvatten om jouw doel te bereiken.

Tijdens de workshop Loopbaankompas investeer je drie dagen in jezelf zonder de afleiding van je dagelijkse werk of bezigheden. Door het groepsproces word je gespiegeld en krijg je nieuwe inzichten. De individuele opdrachten verdiepen en maken je bewust. Bij JBBX zijn de trainers erop gespitst om je in je kracht te zetten. Als het je even aan de motivatie ontbreekt, is dít je kans om jezelf weer op de rails te zetten naar een productief en succesvolle baan. En die positieve energie neem je ook weer mee in je privé-leven. Heel win-win!

 

Start en locatie

  • 23 april Online
    23 april, 28 mei en 2 juli
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over workshop Loopbaankompas bij JBBX

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

We knippen de 12 daagse training in blokken op, zodat je een goed ritme krijgt met verdieping van je kennis tijdens de trainingsdagen en verankering van je nieuwe vaardigheden in de periodes daartussen.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de workshop Loopbaankompas iets voor mij?

Als je je afvraagt of je professioneel gezien nog wel op de juiste plek zit, je uitdaging mist in je werk of op een plek lijkt te zitten waar je je niet verder ontwikkelt of promotie uitblijft. Dan is het zinvol om in deze 3-daagse workshop te onderzoeken waar dat door komt en wat je kan doen om je situatie te veranderen. Ook als je professioneel gezien op een goede plek zit, maar twijfelt over je volgende stap of je denk erover het roer eens hélemaal om te gooien, dan kan deze workshop je de handvatten en richting geven om een knoop door te hakken.

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de workshop?

De workshop Loopbaankompas is opgedeeld in 3 afzonderlijke trainingsdagen. Daarnaast kun je nog 2 extra coaching-gesprekken inplannen op een tijd dat het jou past. Echt studeren is niet nodig, tijdens de trainingsdagen doe je voldoende opdrachten om tot inzicht te komen. In de tussenliggende tijd denk je na over de beste stappen voor jou, dat is voor iedereen anders.

Wat is het resultaat van de workshop Loopbaankompas

Je leert je eigen overtuigingen en beperkende overtuigingen kennen en we gaan samen op zoek naar je kernkwaliteiten. Dat, in combinatie met het toespitsen van je persoonlijke loopbaandoelstellingen, zorgt ervoor dat je een helder beeld krijgt van de acties die je moet nemen om je situatie te veranderen of te accepteren dat het nu is zoals het is.

Waar vind ik een goede trainer?

Kom gerust een keer praten om te kijken of er een klik is. We hebben meerdere trainers in huis die allemaal meer dan 10 jaar ervaring hebben in het trainersvak. Onze Loopbaantrainers werken vaak in duo’s voor optimale persoonlijke aandacht. Bij deze training adviseren we nog twee extra persoonlijke coaching-sessies voor optimaal resultaat. Zonder het groepsproces even helemaal focussen op je persoonlijke proces, is zeer waardevol gebleken

Kan ik ook een persoonlijke training Loopbaankompas krijgen?

Natuurlijk kan dat, neem contact op om te kijken hoe we dat het beste vorm kunnen geven. Door 1-op-1 coaching bijvoorbeeld. We willen er wel op wijzen dat het groepsproces bij de workshop Loopbaan Oriëntatie enorm waardevol is. Doordat anderen je spiegelen of jij adviseert in de situatie van een mede-cursist krijg je extra inzichten en invalshoeken. Je kan de workshop nog uitbreiden met twee persoonlijke coaching-sessies voor optimaal resultaat.

Jouw investering in de workshop Loopbaankompas

Jouw investering bedraagt:

€ 1.280,- excl. BTW

(€ 1.920 inclusief 2 persoonlijke coaching-gesprekken)

Dit is inclusief:

✔ Lunches

✔ Koffie en thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Persoonlijke Effectiviteit en Politieke Invloed

We gaan intensief aan de slag met concepten over invloed, effectiviteit en communicatie. Je krijgt een heel helder beeld over je leiderschap in organisaties: wat jouw aandeel is in het behalen van succes en hoe je jezelf aanscherpt.

Duur : 4 dagen          Prijs : € 1.280,-

Perspectief op je loopbaan en leven als je 50+ bent

Het is tijd om je werkende leven te overzien en je te bezinnen op hoe je de laatste 15+ jaar wilt gaan invullen. Jouw ervaring is van grote waarde, al voelt het dat dit niet altijd zo wordt gezien. Hoe ga je die ervaring maximaal inzetten?

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.920,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-