070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Online NLP Introductie Workshop

Maak vrijblijvend kennis met NLP

Heb je al weleens van NLP gehoord maar is het je nooit echt duidelijk geworden wat het is, wat je ermee kan en hoe je dan NLP ‘doet’? Grijp dan nu deze kans om vrijblijvend kennis te maken met NLP. En de manier waarop wij bij JBBX deze krachtige methodiek inzetten om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

De wereld is continu in verandering en in beweging. Dit vraagt om krachtig persoonlijk leiderschap zodat je kunt meebewegen en tegelijkertijd ook trouw kunt blijven aan jezelf. Bij JBBX gebruiken we NLP om juist dat te bereiken. Door jou de techniek aan te reiken. En door daar vooral veel mee te oefenen. Na deze 1,5 uur durende workshop begrijp je wat NLP is, heb je er concrete ervaring mee opgedaan en ook ervaren hoe wij als JBBX de diepgang samen met jou opzoeken. Hoe fijn is dat?

Dus ben je nieuwsgierig naar wat NLP is en wat het voor jou kan betekenen? Kom uit je comfortzone en pak deze kans. Meld je hier aan voor de gratis introductie workshop. De workshop is online en duurt 1,5 uur. En we beloven je, na afloop van deze workshop zul jij je eigen gebruiksaanwijzing al een stukje beter begrijpen!

Gratis online NLP Introductie Workshop

maandag 5 september – 10:00 – 11:30 uur

vrijdag 11 november – 10:00 – 11:30 uur

Over de NLP Introductie Workshop

Wat kun je van de workshop verwachten.

Het helpt om van tijd tot tijd ‘vanuit de helicopter’ naar jezelf te kijken in hoe je de dingen doet. JBBX biedt je de kans om kennis te maken met één van de meest krachtige methodieken om aan je communicatie en persoonlijk leiderschap te werken: NLP.

In de gratis online NLP introductie workshop van 1,5 uur duik je in de wereld van NLP met interessante modellen over communicatie en verandering. We leggen je uit wat NLP is en wat het je kan opleveren als je NLP zou toepassen. En we laten je natuurlijk concreet ervaren wat NLP voor je kan doen aan de hand van één van de vele effectieve NLP technieken.

Er is ook ruimte voor het stellen van vragen zodat je een goed beeld en gevoel kunt krijgen bij NLP en wat het voor jou kan betekenen. Tijdens de workshop maak je kennis met de trainer(s) van JBBX en kun je ervaren hoe wij zaken aanvliegen. Want wij vinden het heel belangrijk dat er een klik is om samen te werken, aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat levert de workshop op?

In de NLP Introductie Workshop krijg je uitleg over de achtergrond en werking van NLP en kun je ervaren of NLP iets voor jou is. En heb je kunnen ervaren hoe wij als JBBX werken. Na afloop van deze workshop zul je eigen gebruiksaanwijzing al een stuk beter begrijpen!

De voordelen op een rijtje:
✔ Concrete ervaring met een van de NLP methodieken waardoor je een stuk gebruiksaanwijzing van jezelf krijgt
✔ Informatie over de mogelijkheden van NLP opleidingen en trainingen bij JBBX
✔ Inzicht in wat NLP voor jou kan betekenen in je werk en je dagelijks leven!

Ben je nieuwsgierig naar wat NLP is en wat het voor jou kan betekenen? Kom uit je comfortzone en pak deze kans. Meld je hier aan voor de introductieworkshop.

 

Wat biedt een volledige 12-daagse JBBX NLP opleiding

Hoe doe jij de dingen die je doet en hoe tevreden ben je daarover? Welke stappen kun jij zetten om een sprong te maken in jouw persoonlijk leiderschap? Bij JBBX gebruiken we NLP om op die vragen een duidelijk en concreet antwoord te geven.

Tijdens de 12-daagse NLP opleiding: NLP Business en Leiderschap Practitioner, krijg je inzicht in je beperkende overtuigingen en ontwikkel handvatten om deze om te zetten in verruimende overtuigingen. Je gaat aan de slag met het formuleren van je persoonlijke visie. Wat wil je bereiken, waar zit jouw persoonlijke kracht en waar word je echt blij van? Want dat maakt beslissingen nemen veel makkelijker. Daarnaast leer je hoe je beter samenwerkt en je teams en/ of je omgeving nog beter motiveert en inspireert.

Kortom: tijdens onze NLP opleiding ga je actief aan de slag met jezelf. En leer je waar jij belangrijke stappen kunt zetten in jouw persoonlijke en zakelijk ontwikkeling. NLP helpt je om nog meer uit jezelf te halen.

Meer weten over de 12 daagse Business en Leiderschap Practitioner? Klik dan hier!