070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Kaar met klussen ONLINE NLP INTRODUCTIE WORKSHOP ONTDEK WAT NLP VOOR JOU KAN BETEKENEN! >> KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN SCHRIJF JE IN!
JBBX | In verbinding JBBX | In verbinding

3-daagse NLP Training, Leiderschap Visie en Communicatie

3-daagse NLP-training: Leiderschap Visie en Communicatie

In deze korte NLP-training ga je intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Geschikt voor iedereen die het maximale uit zijn werk en persoonlijk leven wil halen.

Met elkaar gaan we op ontdekkingsreis en vooral veel doen. Bewustwording creëren in alles wat je doet, helpt om focus te krijgen op je leven. Zo gaan we aan de slag met je (lange termijn) doelen en de scherpte daarvan. Ook gaan we werken met echt contact en hoe je dat op verschillende niveaus kunt inzetten voor de door jou gewenste verandering.

Verschillende soorten oefeningen wisselen we af met de theorie uit de rijke NLP traditie. Je zult er veel aan hebben!

Deze driedaagse NLP training is voor iedereen die het belangrijk vindt de tijd te nemen voor een check-up.

Je tikt in de 3-daagse NLP Training alle belangrijke NLP-ankerpunten en modellen aan. Waarom doe je zoals je doet? En wat kan je veranderen als je gedrag niet het gewenste resultaat oplevert?

Je krijgt in de NLP Training inzicht in je patronen en hoe je communicatie overkomt. Dat geeft je een enorm waardevol middel om op de werkvloer en in je privé-leven optimaal van je energie gebruik te maken.

Deze investering in jezelf betaalt zich uit in positieve energie en praktische handvatten.

In een 3-daagse NLP training krijg je inzichten in hoe je kunt werken aan je communicatie en leiderschap.

Om het anders te kúnnen doen, ga je de diepte in. Bij JBBX onderzoek je op een NLP training vooral datgene wat achter je gedrag zit.

Aan de oppervlakte is je gedrag en je communicatie zichtbaar. Wat daaronder zit, is minder zichtbaar, maar daar moet je wel zijn om iets effectief en blijvend (anders) aan te pakken. Daarmee gaan we aan de slag op deze NLP training.

Uitgebreid onderzoek heeft uitgewezen dat we veel van ons potentieel niet gebruiken en dat dit komt doordat we onszelf tegenhouden. Dit doen we door onze overtuigingen te onderzoeken: welke helpen je vooruit en welke zitten je in de weg?

In deze NLP training leer je over hoe je overtuigingen kunt veranderen, daar waar jij dat nodig vindt.

Je communicatie verbetert en je talenten en drive brengen je tot betere en ruimere keuzes. Je weet beter waar je kracht ligt en waar je blij van wordt.

Start en locatie:

NLP Practitioner strand editie

Strand editie – Kookaburra Beach

 • 13 juni in Den Haag
  13 – 15 juni

Regulier – JBBX

 • 27 juni in Den Haag
  27 – 29 juni
 • 14 september in Den Haag
  14 – 16 september
 • 26 september in Den Haag
  26 – 28 september
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over deze NLP training

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

We knippen de NLP training in blokken op, zodat je een goed ritme krijgt met verdieping van je kennis tijdens de NLP trainingsdagen en verankering van je nieuwe vaardigheden in de periodes daartussen.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is deze 3-daagse NLP training iets voor mij?

Ben je klaar voor verdieping en nog meer helderheid over waarom je doet wat je doet? Dan is deze 3-daagse NLP Training Leiderschap, Visie en Communicatie iets voor jou. Deze driedaagse NLP training is voor iedereen die het belangrijk vindt de tijd te nemen voor een check-up. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en daarmee meer uit werk en persoonlijk leven wil halen en een aantal eigen ontwikkel stappen wil maken.

Het niveau van deze training is HBO+. We nodigen iedereen uit om aan deze training deel te nemen, er is geen aanvangsniveau vereist.

Wat is het resultaat van deze 3-daagse NLP-training?

Professionals, managers en ondernemers kennen de uitdaging van de verschillen tussen leiderschap, management en visie. Hoe weet je welke rol het best past en hoe komt dat tot uiting in wat je doet? En hoe verhouden zich je taken tot je persoonlijkheid en wat je wilt bereiken?

Vaak ontstaat er ‘moeten’ in plaats van ‘willen’ in je eigen visie. Het ordenen van je eigen denkbeelden en gevoelens rondom deze thema’s helpt je om met energie te bouwen aan datgene wat belangrijk is voor jou. Dat is waaraan je gaat werken in deze 3-daagse NLP training.

Waar vind ik een goede NLP trainer?

Kom gerust een keer praten om te kijken of er een klik is. We hebben meerdere trainers in huis die allemaal meer dan 10 jaar ervaring hebben in het trainersvak. Onze NLP-trainers werken altijd in duo’s voor optimale persoonlijke aandacht. Of vraag verder in je netwerk of iemand goede ervaringen met een NLP- trainer heeft. Kijk ook even bij de beoordelingen van eerdere trainées bij JBBX om hun ervaringen te lezen.

Is deze 3-daagse NLP training hetzelfde als een NLP Practitioner?

In deze training komen veel dingen aan bod die je ook tegenkomt in de 12-daagse NLP Practitioner opleiding. Echter, in die training werken we in 4 blokken van 3 dagen, daardoor heb je meer tijd en ritme om de NLP-structuren je echt eigen te maken.

Ben je benieuwd of NLP iets voor je is? Dan is deze 3-daagse NLP training ideaal. Bij voldoende animo verzorgen we een 9-daagse vervolgtraining waarmee je wél de volledige NLP Practitioner opleiding kunt doen.

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de NLP training?

NLP leer je voornamelijk door het te doen, van echt studeren is geen sprake. In deze NLP training draait het dan ook vaak om het is oefenen. Praktische situaties worden besproken en geoefend en zijn een belangrijk onderdeel van deze NLP training. Hoe vaker je oefent, hoe beter je situaties in de praktijk zult herkenennen en in staat zult zijn NLP methodieken toe te passen.

Jouw investering in deze 3-daagse NLP training

Jouw investering bedraagt:

€ 1.280,- excl. BTW

Dit is inclusief:

✔ Lunches

✔ Koffie en thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op de inspirerende locatie.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma van deze 3 daagse NLP training

NLP Leiderschap, Visie en Communicatie (3- daagse NLP)

3 trainingsdagen voor een intensieve check up

Dag 1: Zelfinzicht en communicatie

 • Effectieve communicatie: mindset
 • De kracht van doelen
 • Plezier in effectieve communicatie: oefenen met stijlen
 • Je fysiologie als belangrijke ondersteuner van je uitstraling en ontwikkelingsproces

Dag 2: Vormgeven van je Persoonlijke Visie

 • Drijfveren, voorkeuren en motivatie
 • Kracht van taal: hoe het zo overkomt zoals jij het wilt
 • Feedback als continue ontwikkeltool
 • Inzicht in belemmeringen en die effectief aanpakken

Dag 3: Authentiek Leiderschap

 • Vanuit jezelf je wereld scheppen
 • Hoe werk ik met mijn energie? Echte afstemming op jezelf en anderen
 • De Lijn van je Persoonlijke Visie: een stevige verankering om hier mee aan de gang te (blijven) gaan, concrete acties

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Persoonlijke  Effectiviteit en Politieke Invloed

We gaan intensief aan de slag met concepten over invloed, effectiviteit en communicatie. Je krijgt een heel helder beeld over jouw leiderschap in organisaties: wat jouw aandeel is in het behalen van succes en hoe je jezelf aanscherpt.

Duur : 4 dagen          Prijs : € 1.280,-

Business en Leiderschap Practitioner (NLP)

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-

Professioneel trainen met impact

Je scherpt je trainingsvaardigheden aan en krijgt goed inzicht in je persoonlijke stijl en kracht als trainer. In de training maak je kennis met de belangrijkste technieken zoals Transactionele Analyse, Systemisch Werk en NLP.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.200,-