070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

NLP Business & Leiderschap Master Practitioner

NLP Master, de verdieping op de Practitioner

Heb je de NLP Business en Leiderschap Practitioner (of een soortgelijke NLP Practitioner opleiding bij een ander instituut) gevolgd en wil je meer? Ben je klaar voor verdieping en nog meer helderheid over waarom je doet wat je doet? Dan is deze 12-daagse Business en Leiderschap Master Practitioner NLP een mooi vervolg!

Waar het bij de Practitioner gaat om je eigen proces, richt de Masteropleiding zich op om hoe je als leider in de zakelijke omgeving mensen begeleidt in hun ontwikkelingstraject. Het gaat over coaching en persoonlijke impact, met een duidelijke WHY. Je wordt nog vaardiger in de toepassing van de diverse NLP-structuren en leert ook de verbinding te leggen naar de ander.

In de NLP Master Practitioner verdiep en integreer je NLP-structuren zodat toepassing in jouw werk nog makkelijker wordt. Je komt los van beperkende strategieën en patronen, om daadwerkelijk de stap te zetten die voor jou het verschil maakt.

Daarnaast train je je coachvaardigheden voor collega’s en medewerkers. Je ontwikkelt je presentatieskills en leert je argumenten authentiek en overtuigend te brengen. Zo krijgt je communicatie meer impact en kun je echt de verbinding aangaan met je klanten of collega’s. Je leert doelgericht en authentiek handelen, in lijn met je missie. En dat geeft bergen energie!

Tijdens deze 12-daagse training gaan we de diepte in, een stap verder dan de Business en Leiderschap Practitioner NLP.

De focus ligt meer op (onbewuste) waarden, identiteit en het hebben van impact op de wereld om je heen. Je leert de fijne kneepjes over coaching aan de hand van het NLP-coachmodel. De diepere duik in het onderwerp Taal helpt je om je coaching skills te ontwikkelen. En leer hoe jouw (natuurlijke) voorkeuren over hoe je de wereld waarneemt en hoe je met bepaalde zaken omgaat. Dat alles steeds ook vanuit het perspectief van jouw businesscontext. Je krijgt praktische handvatten om nog lekkerder in je vel te zitten, ook op je werk, en jouw volledige potentieel te benutten. Door te trainen in een gelijkgestemde, kleine groep, leer je ook van de ervaringen van je mede-cursisten. Heel win-win!

Ben je klaar voor verdieping en nog meer helderheid over waarom je doet wat je doet? Dan is deze 12-daagse Business en Leiderschap Master Practitioner NLP een mooi vervolg! Het is een intensieve Personal Journey, waarin je jezelf als leider tegenkomt, verdiept en in een krachtiger versie leert neer te zetten. Er is veel aandacht voor jouw plek als manager, voor coaching, voor hoe jij jezelf neerzet in de zakelijke omgeving.

Start en locatie

 • 2 november, in Den Haag
  2 – 4 november | 14 – 16 december
  08 – 10 februari 2023 | 22 – 24 maart
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over de NLP Business en Leiderschap Master Practitioner

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

We knippen de 12 daagse training in blokken op, zodat je een goed ritme krijgt met verdieping van je kennis tijdens de trainingsdagen en verankering van je nieuwe vaardigheden in de periodes daartussen.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Met follow-ups en intervisiegroepen houden we het proces gaande, je kan tussentijds altijd je trainer benaderen voor advies of vragen.

Veel gestelde vragen

Is een NLP Master iets voor mij?

Heb je de Business en Leiderschap Practitioner NLP (of een soortgelijke Practitioner NLP- opleiding bij een ander instituut) gevolgd en wil je meer? Ben je klaar voor verdieping en nog meer helderheid over waarom je doet wat je doet? Dan is deze 12-daagse Business en Leiderschap Master Practitioner NLP een mooi vervolg.

Wat is het resultaat van de NLP Master Practitioner?

Je wordt nog vaardiger in de toepassing van de diverse NLP-structuren en leert ook de verbinding te leggen naar de ander. Dat maakt je een betere manager met een duidelijke missie. Je leert hoe je deze missie overtuigend brengt en hoe je mensen ‘meekrijgt’ in jouw richting. Jouw communicatie krijgt meer impact en je gaat je team optimaal motiveren voor het beste resultaat.

Waar vind ik een goede NLP trainer?

Kom gerust een keer praten om te kijken of er een klik is. We hebben meerdere trainers in huis die allemaal meer dan 10 jaar ervaring hebben in het trainersvak. Onze NLP-trainers werken altijd in duo’s voor optimale persoonlijke aandacht. Of vraag verder in je netwerk of iemand goede ervaringen met een NLP- trainer heeft. Kijk ook even bij de beoordelingen van eerdere trainées bij JBBX om hun ervaringen te lezen.

Hoe snel na de NLP Practitioner kan ik de Master Practitioner volgen?

Ga voor jezelf en je bedrijf na waar je het beste bij gebaat bent. Dat kan een éénpitter zijn van wie je de grootste klant bent of een trainingsbureau met een koor aan trainers waar je een heel traject bij neer neerlegt. Vergelijk verschillende NLP trainingen op de volgende punten:

 1. Vergelijk op prijs
 2. Kwaliteit van de trainer
 3. Check de ervaring van anderen
 4. Zoek je naar een training voor jezelf of voor je bedrijf
 5. Vergelijk de inhoud van de trainingen
 6. Intake en nazorg
 7. Goede klik

Hier download je ons gratis eBook dat je helpt bij het kiezen van de juiste training voor jou.

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de NLP opleiding?

De NLP Practitioner wordt bij JBBX gegeven in 4 blokken van 3 dagen. Op deze manier slijten de NLP-structuren goed in en leer je NLP echt beheersen. er is nog een terugkomdag én je hebt een intervisiegroepje waar je mee afspreekt zoveel als je zelf nodig vindt. NLP leer je voornamelijk door het te doen, van echt studeren is geen sprake, het is oefenen, oefenen, oefenen tot het zo bij je hoort dat het vanzelf gaat. Dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in de NLP Business en Leiderschap Master Practitioner

Jouw investering bedraagt:

€ 3.750,- excl. BTW

Dit is inclusief:

✔ Erkend certificaat

✔ Lunches, koffie, thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op de inspirerende locatie van JBBX in Den Haag, Haarlem of Leusden.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma NLP Master Practitioner

De Business en Leiderschap Master Practitioner bestaat uit de volgende onderdelen

12 trainingsdagen opgeknipt in 4 blokken van 3 dagen

Blok 1: Jouw eigen blauwdruk en identiteit in breder perspectief

 • Verenigd Veld: waar NLP-structuren samen komen
 • Verbreden en verdiepen van jouw waarden en gedragspatronen
 • Ontdek je metaprogramma’s en hoe de sturing op jouw gedrag werkt
 • Inspireren en geïnspireerd worden: wat wil jij neerzetten in de wereld?

Blok 2: Jouw eigen verhaal vertellen en patronen doorbreken

 • Storytelling: de kracht van het verhaal
 • Modelleren: werken met de basis van NLP
 • Doorbreken van belemmerende patronen

Blok 3: Krachtige communicatie

 • Verdiep je coachvaardigheden aan de hand van Taal.
 • Krachtige taalpatronen om mee te inspireren.
 • Hypnotische taalpatronen om nog meer focus te creëren: in het behalen van doelen en in het contact met de ander.
 • Presence en presentatie skills om de ander écht mee te nemen

Blok 4: Van binnen naar buiten: integratie en presentatie

 • Integratie van het geleerde: waarin alles samen mag komen.
 • Jouw personal journey presenteren.
 • Impact naar buiten: leiderschap als coach en naar de wereld met jouw boodschap

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Persoonlijke Effectiviteit en Politieke Invloed

We gaan intensief aan de slag met concepten over invloed, effectiviteit en communicatie. Je krijgt een heel helder beeld over je leiderschap in organisaties: wat jouw aandeel is in het behalen van succes en hoe je jezelf aanscherpt.

Duur : 4 dagen          Prijs : € 1.280,-

Vrouwelijk Leiderschap

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen die in de professionele werkomgeving hun eigenheid niet willen verliezen maar juist willen inzetten. We gaan op zoek naar de vrouwelijke kracht en eigen potentie. Jouw leiderschap toont zich als je weet hoe je je met jouw eigenheid verbindt.

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.280,-

Mannelijk Leiderschap en Kracht

Hoe houd je de focus in de dagelijkse werkomgeving en zorg je -in verbinding met anderen- dat je vol in je kracht blijft? De training Mannelijk Leiderschap en Kracht brengt je terug in contact met alle aspecten van mannelijke energie en hoe je die toepast in de moderne werkomgeving.

Duur : 3 dagen          Prijs : €1.280,-