070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Kaar met klussen ONLINE NLP INTRODUCTIE WORKSHOP ONTDEK WAT NLP VOOR JOU KAN BETEKENEN! >> KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN SCHRIJF JE IN!
JBBX | In verbinding JBBX | In verbinding

NLP Business & Leiderschap Practitioner

NLP Business & Leiderschap Practitioner

Een intensieve en krachtige 12-daagse opleiding gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Bewustwording
We gaan in deze opleiding met elkaar op ontdekkingsreis en vooral veel doen. Bewustwording creëren in alles wat je doet, helpt om focus te krijgen op je leven. Zo gaan we werken aan je (lange termijn) doelen en de scherpte daarvan. Ook gaan we werken met echt contact en hoe je dat op verschillende niveaus kunt inzetten voor de door jou gewenste verandering. En we gaan aan de slag met het bewust maken van onbewuste processen. Precies in die interactie tussen het bewuste en onbewuste leerproces is veel mogelijk.

Communicatie
Succes wordt voor een groot deel bepaald door communicatie. Deze opleiding gaat vooral over effectieve communicatie en dan vooral de diepte in. We gaan aan de slag met je coachvaardigheden en ook met de manier waarop je fysiologie van invloed is op hoe je boodschap overkomt. Voor presentaties, vergadering of het aansturen van je team, is je Persoonlijke Visie en het kennen van je beperkende overtuigingen van belang, dus dat komt zéker ook aan bod.

Je krijgt inzicht in je beperkende overtuigingen en de handvatten om deze om te zetten in verruimende overtuigingen. Je krijgt helder wat je Persoonlijke Visie is en dat maakt beslissingen nemen veel makkelijker. Daarnaast leer je hoe je beter samenwerkt, je team motiveert en inspireert. En dat levert heel veel positieve energie op!

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Onze ervaren trainers hebben meer dan 12 jaar ervaring in het opleiden van professionals en teams.

Je gaat actief aan de slag met veel interactie en oefening. Je opgedane kennis leer je daardoor direct in de praktijk brengen.

Verder staat een NLP opleiding goed op je CV en biedt deze NLP Practitioner de perfecte opstap voor de Master Practitioner, waarin je NLP structuren verder verdiept en integreert.

Door te trainen in een gelijkgestemde, kleine groep, leer je ook van de ervaringen van je mede-cursisten.

“Hoe kan ik wat ik doe effectiever maken?” Dat is waar NLP over gaat. Kernwoorden zijn communicatie en emotionele intelligentie. Je werkt aan je communicatieve vaardigheden en krijgt inzicht in je eigen (beperkende) overtuigingen.

Stel jezelf de vraag: Werkt het voor me? Doe er dan meer van, werkt het niet, doe er minder van. Zo merk je het sneller als je in je innerlijke strategie iets onhandigs doet, waardoor je elke keer vastloopt.

Door de verschillende NLP-structuren toe te passen leer je patronen los te laten en echt verbinding aan te gaan met je doelen en collega’s.

Deze 12-daagse intensieve training is gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. De 12 dagen zijn opgedeeld in 4 blokken van 3 dagen. In het vierde blok is er ook een avondprogramma.

 

 

 

Start en locatie

NLP Practitioner strand editie

Strand editie – Kookaburra Beach

 • 13 juni | Den Haag
  13 – 15 juni | 11 – 13 juli
  29 – 31 augustus | 3 – 5 oktober

Regulier – JBBX

 • 27 juni | Den Haag
  27 – 29 juni | 12 – 14 september
  7 – 9 november | 19 – 21 december
 • 26 september | Den Haag
  26 – 28 september | 21 – 23 november
  16 – 18 januari 2023 | 13 – 15 maart
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over de NLP Business en Leiderschap Practitioner

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

We knippen de 12 daagse training in blokken op, zodat je een goed ritme krijgt met verdieping van je kennis tijdens de trainingsdagen en verankering van je nieuwe vaardigheden in de periodes daartussen.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Met follow-ups en intervisiegroepen houden we het proces gaande, je kan tussentijds altijd je trainer benaderen voor advies of vragen.

Veel gestelde vragen

Is een NLP training iets voor mij?

De opleiding tot NLP Practitioner is voor iedereen die zichzelf en anderen meer mogelijkheden wil bieden. Managers, teamleiders, zelfstandigen en medewerkers: iedereen die op zakelijk en persoonlijk gebied wil groeien in een gelijkgestemde groep is welkom. Wil je weten wat jij persoonlijk uit deze opleiding zou kunnen halen? Bel of mail gerust voor een afspraak.

Hoe gebruik ik NLP op de werkvloer?

Succes wordt voor een groot deel bepaald door communicatie. Deze opleiding gaat over communicatie en dan vooral de diepte in. We gaan aan de slag met je coachvaardigheden en ook met de manier waarop je fysiologie van invloed is op hoe je boodschap overkomt. Voor presentaties, vergadering of het aansturen van je team, is je Persoonlijke Visie en het kennen van je beperkende overtuigingen van belang dus dat komt zéker ook aan bod.

Waar vind ik een goede NLP trainer?

Kom gerust een keer praten om te kijken of er een klik is. We hebben meerdere trainers in huis die allemaal meer dan 10 jaar ervaring hebben in het trainersvak. Onze NLP-trainers werken altijd in duo’s voor optimale persoonlijke aandacht. Of vraag verder in je netwerk of iemand goede ervaringen met een NLP- trainer heeft. Kijk ook even bij de beoordelingen van eerdere trainées bij JBBX om hun ervaringen te lezen.

Hoe vind ik de NLP training die bij mij past?

Ga voor jezelf en je bedrijf na waar je het beste bij gebaat bent. Dat kan een éénpitter zijn van wie je de grootste klant bent of een trainingsbureau met een koor aan trainers waar je een heel traject bij neer neerlegt. Vergelijk verschillende NLP trainingen op de volgende punten:

 1. Vergelijk op prijs
 2. Kwaliteit van de trainer
 3. Check de ervaring van anderen
 4. Zoek je naar een training voor jezelf of voor je bedrijf
 5. Vergelijk de inhoud van de trainingen
 6. Intake en nazorg
 7. Goede klik

Hier download je ons gratis eBook dat je helpt bij het kiezen van de juiste training voor jou.

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de NLP opleiding?

De NLP Practitioner wordt bij JBBX gegeven in 4 blokken van 3 dagen. Op deze manier slijten de NLP-structuren goed in en leer je NLP echt beheersen. er is nog een terugkomdag én je hebt een intervisiegroepje waar je mee afspreekt zoveel als je zelf nodig vindt. NLP leer je voornamelijk door het te doen, van echt studeren is geen sprake, het is oefenen, oefenen, oefenen tot het zo bij je hoort dat het vanzelf gaat. Dat is voor iedereen anders.

Jouw investering in de NLP Business en Leiderschap Practitioner

Jouw investering bedraagt:

€ 3.750,- excl. BTW

Dit is inclusief:

✔ Erkend certificaat

✔ Lunches, koffie, thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Trainingen worden gegeven op de inspirerende locatie van JBBX.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Programma NLP Practitioner

De Business en Leiderschap Practitioner bestaat uit de volgende onderdelen

12 trainingsdagen opgeknipt in 4 blokken van 3 dagen

Blok 1: Inzicht in jezelf en vergroten van communicatie-vermogens

 • Bewustwording van eigen gedrag
 • Effectieve communicatie: mindset en contact
 • Leiderschap: weten waar je staat en wat je nodig hebt
 • Visie: kiezen hoe daar te komen

Blok 2: Verdiepen van je persoonlijk leiderschap

 • Drijfveren, voorkeuren en motivatie
 • Kracht van taal: tools voor excellente communicatie
 • Inzicht en aanpak van overtuigingen

Blok 3: Versterken van je innerlijk leiderschap

 • Authentiek Leiderschap: vanuit jezelf je wereld scheppen
 • Energie, hulpbronnen, beslissingen

Blok 4: Transformeren en verankeren in je werk en leven

 • Transformatieprocessen
 • Verankering en impact
 • Concreet en praktisch maken
 • Succes ‘klaarzetten’ en realiseren

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Leiderschap, visie en communicatie (NLP)

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en communicatie opleveren. Je krijgt een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.280,-

Business en Leiderschap Master Practitioner (NLP)

Tijdens deze training gaan we een stap verder dan de Business en Leiderschap Practitioner NLP. Bij deze Master gaat het om hoe je in de zakelijke omgeving mensen begeleidt in hun ontwikkelingstraject dmv coaching en persoonlijke impact.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-

Professioneel trainen met impact

Je scherpt je trainingsvaardigheden aan en krijgt goed inzicht in je persoonlijke stijl en kracht als trainer. In de training maak je kennis met de belangrijkste technieken zoals Transactionele Analyse, Systemisch Werk en NLP.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.200,-