Persoonlijk Leiderschap: denken, voelen en doen in balans

2-daagse mBraining en Persoonlijk Leiderschap

Steeds meer professionals, leiders en managers komen erachter dat de kracht van het denken niet het enige is om goede beslissingen te nemen, mensen te verbinden, doelen te bereiken, of ergens voor te gaan. Er is meer: onderbuikgevoel, passie, intuïtie, moed, een goed gevoel: hoe werkt dat en waar zit dan de ‘sturing’?

 

Het unieke van mBraining is dat het de neurowetenschappelijke inzichten combineert met oude wijsheden, wat leidt tot het volgende: er zit meer intelligentie in je lichaam dan je denkt! Sterker nog ons hoofd stuurt niet ons lichaam aan maar grotendeels andersom….! Hoe mooi is het dan als je deze interne samenwerking nog optimaler zou kunnen benutten? Deze training is voor iedereen die de wijsheid van zijn hoofd, hart en buik wil integreren en manifesteren voor een optimaal resultaat. En voor mensen die willen leren over stressreacties, afweermechanismen en hoe je deze kunt ombuigen naar meer rust en balans.


Na het afronden van deze training: 

  • Neem je beslissingen op basis van ratio en intuïtie
  • Is duidelijker geworden wat er diep van binnen echt belangrijk voor je is
  • Vertrouw je meer op je onderbuikgevoel en intuitie
  • Breng je jezelf op elk gewenst moment in balans  
  • Heb je verschillende manieren geleerd om adequaat en in het moment stress los te laten

Mbit of mBraining is een bewustwording- en ontwikkelmethodiek die een aantal jaar geleden is ontwikkeld door de Australiërs Grant Soosalu & Marvin Oka. mBraining staat voor de meerdere breinen die ons op onbewust niveau sturen. Deze methodiek is gebaseerd op eeuwenoude wijsheid tradities in combinatie met de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar de drie belangrijkste neurale netwerken in ons hart, onze hersenen en onze buik. Het resultaat is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie en wijsheid en zodoende jezelf en anderen te steunen om een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

Steeds meer professionals, leiders en managers komen erachter dat de kracht van het denken niet het enige is om goede beslissingen te nemen, mensen te verbinden, doelen te bereiken, of ergens voor te gaan. Er is meer: onderbuikgevoel, passie, intuïtie, moed, een goed gevoel: hoe werkt dat en waar zit dan de ‘sturing’? Het unieke van mBraining is dat het de neurowetenschappelijke inzichten combineert met oude wijsheden, wat leidt tot het volgende: er zit meer intelligentie in je lichaam dan je denkt! Sterker nog ons hoofd stuurt niet ons lichaam aan maar grotendeels andersom….! En dat je autonome zenuwstelsel jouw welzijn en welbevinden grotendeels bepaald. Hoe mooi is het dan als je deze interne samenwerking nog optimaler zou kunnen benutten? Deze training is voor iedereen die de wijsheid van zijn hoofd, hart en buik wil integreren en manifesteren voor een optimaal resultaat. En voor mensen die willen leren over stressreacties, afweermechanismen en hoe je deze kunt ombuigen naar meer rust en balans.

Data en locatie

  • 24 – 25 november in Den Haag

Online introductie

Wil je eerst meer weten over deze training en ervaren wat mBraining voor jou kan betekenen? Schrijf je dan in voor de gratis online introductie workshop.
>> Meer informatie over deze workshop vind je hier.

Over de 2-daagse training mBraining

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen jouw persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is.

Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is de training mBraining iets voor mij?

Deze training is voor professionals, teamleiders en managers die de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling en leiderschap willen maken. Mensen die makkelijker beslissingen willen nemen met hun hoofd en vanuit hun gevoel en intuïtie.  En voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe je op je werk en in je privéleven nog meer in balans kan zijn door te luisteren naar de wijsheid van je hoofd, je hart en je buik. En voor mensen die willen leren over stressreacties, afweermechanismen en hoe je deze kunt ombuigen naar meer rust en balans.

Wat is het resultaat de training mBraining?

In deze twee dagen ontdek je wanneer en op welke manier je het beste kan luisteren naar je hoofd, je hart en je buik. De training is gebaseerd op de inzichten en wijsheid van mBraining en de polyvagaaltheorie. Je leert hoe jouw autonome zenuwstelsel werkt en bepalend is voor jouw welzijn. En hoe dit jouw hoofd, hart en buik beïnvloedt, stuurt en verbindt. Je leert herkennen wanneer er sprake is van balans en disbalans tussen ratio en gevoel en wat je kan doen om weer in balans te komen. Aan het einde van deze tweedaagse training kan je veel wijzere en meer geïntegreerde beslissingen nemen, heb je ervaring opgedaan in de wijsheid vanuit je hoofd, je hart en je buik en heb tools ontvangen om jezelf weer in balans of tot rust te brengen.

Wie zijn de trainers bij mBraining?

Deze training wordt gegeven door Ingrid Smit en Eveline van der Horst, gecertificeerd Mbit trainers en mBIT mastercoaches en senior NLP trainers bij JBBX. 

Wat wordt er precies bedoeld met mBraining (Mbit)?

Mbit of mBraining is een bewustwording- en ontwikkelmethodiek die een aantal jaar geleden is ontwikkeld door de Australiërs Grant Soosalu & Marvin Oka. mBraining staat de meerdere breinen die ons op onbewust niveau sturen.

Deze methodiek is gebaseerd op eeuwenoude wijsheid tradities in combinatie met de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar de drie belangrijkste neurale netwerken in ons hart, onze hersenen en onze buik.

Het resultaat is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie en wijsheid en zodoende jezelf en anderen te steunen om een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

Hoeveel tijd moet ik investeren in studeren voor de training?

De training Mbraining duurt 2 dagen. Voorbereiding is niet vereist. Tijdens de trainingsdagen doe je veel opdrachten om de inzichten direct in de praktijk te brengen. 

Jouw investering in de 2-daagse training mBraining

Jouw investering bedraagt:

Catalogusprijs: € 1.090,- (excl. BTW)
ZZPer’s (excl. BTW) en Particulieren (incl. BTW): € 850,-
Persoonlijk budget: check de prijs op je leerportaal.
Dit is inclusief alle kosten: vegetarische lunches, onbeperkt (goede) koffie/thee en het benodigde werkmateriaal.

 

Voor  sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.