Introductie NLP | gratis online kennismakingsworkshop

Ervaar wat NLP is en leer je eigen gebruiksaanwijzing

Workshop Introductie NLPEen gratis introductie workshop NLP, voor iedereen die meer wil weten over wat NLP is en wat het voor jou kan betekenen.

 • Inzicht in wat NLP voor jou kan betekenen in je werk en je dagelijks leven!
 • Concrete ervaring met een van de NLP methodieken waardoor je een stuk gebruiksaanwijzing van jezelf krijgt.
 • Informatie over de mogelijkheden van de NLP opleidingen bij JBBX.

Over de NLP Introductie Workshop

Waarom deze workshop

Heb je al weleens van NLP gehoord maar is het je nooit echt duidelijk geworden wat het is, wat je ermee kan en hoe je dan NLP ‘doet’? Grijp dan nu deze kans om vrijblijvend kennis te maken met NLP. En de manier waarop wij bij JBBX deze krachtige methodiek inzetten om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat kun je verwachten

In de gratis online NLP introductie workshop van 1,5 uur duik je in de wereld van NLP met interessante modellen over communicatie en verandering. We leggen je uit wat NLP is en wat het je kan opleveren als je NLP zou toepassen. En we laten je natuurlijk concreet ervaren wat NLP voor je kan doen aan de hand van één van de vele effectieve NLP technieken.

Er is ook ruimte voor het stellen van vragen zodat je een goed beeld en gevoel kunt krijgen bij NLP en wat het voor jou kan betekenen. Tijdens de workshop maak je kennis met de trainer(s) van JBBX en kun je ervaren hoe wij zaken aanvliegen. Want wij vinden het heel belangrijk dat er een klik is om samen te werken, aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Data

 • Vrijdag 17 maart, 10:00 – 11:30 uur
 • Donderdag 11 mei, 14:00 – 15:30 uur
 • Woensdag 5 juli, 10:00 – 11:30 uur

Praktische zaken

 • Duur
 • 1 1/2 uur

 • Locatie
 • Online, via Zoom

 • Investering
 • Je kunt gratis deelnemen aan deze workshop.

Gratis Online NLP Introductie Workshop

Vrijdag 17 maart 10:00 – 11:30 uur
Online, via Zoom
Gratis

 

Ja, ik meld me aan!

Wat biedt een volledige 12-daagse JBBX NLP opleiding

Hoe doe jij de dingen die je doet en hoe tevreden ben je daarover? Welke stappen kun jij zetten om een sprong te maken in jouw persoonlijk leiderschap? Bij JBBX gebruiken we NLP om op die vragen een duidelijk en concreet antwoord te geven.

Tijdens de 12-daagse NLP opleiding: NLP Business en Leiderschap Practitioner, krijg je inzicht in je beperkende overtuigingen en ontwikkel handvatten om deze om te zetten in verruimende overtuigingen. Je gaat aan de slag met het formuleren van je persoonlijke visie. Wat wil je bereiken, waar zit jouw persoonlijke kracht en waar word je echt blij van? Want dat maakt beslissingen nemen veel makkelijker. Daarnaast leer je hoe je beter samenwerkt en je teams en/ of je omgeving nog beter motiveert en inspireert.

Kortom: tijdens onze NLP opleiding ga je actief aan de slag met jezelf. En leer je waar jij belangrijke stappen kunt zetten in jouw persoonlijke en zakelijk ontwikkeling. NLP helpt je om nog meer uit jezelf te halen.

Ook interessant!

NLP Leiderschap, Visie en Communicatie | 3-daagse training

Training NLP Leiderschap Visie CommunicatieIn deze korte NLP-training ga je intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Geschikt voor iedereen die het maximale uit zijn werk en persoonlijk leven wil halen.

 

Lees meer

NLP Business & Leiderschap Practitioner | 12-daagse opleiding

Opleiding NLP Business & Leiderschap PractitionerEen intensieve en krachtige 12-daagse opleiding gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

 

Lees meer