Introductie Systemisch Werk | gratis kennismakingsworkshop

Ervaar de kracht van Systemisch Werk/(familie)opstellingen

Workshop Introductie Systemisch WerkEen gratis workshop Systemisch Werk/Opstellingen, voor iedereen die meer inzicht wil in onbewuste drijfveren, blokkades en innerlijke dynamieken.

 • Ervaar de kracht van het familie- en organisatiesysteem en hoe deze je beïnvloeden in je leven en werk.
 • Leer alles over de Basisopleiding Systemisch Werk.
 • Maak kennis met de trainers van JBBX.

Over deze workshop

Wat kun je van de workshop verwachten?

Tijdens de introductieworkshop vertellen we je wat Systemisch Werk inhoudt, hoe opstellingen werken en wat het voor jou kan beteken in je werk en in je privé leven. Je krijgt informatie over het programma van de Basisopleiding Systemisch Werk en we laten je vooral ervaren hoe het is om te werken met opstellingen. Tijdens de introductieworkshop is er uitvoerig te tijd om kennis te maken met de trainers en voor het stellen van vragen.

 

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen, dus professionals, managers, coaches, trainers, adviseurs, docenten en iedereen die meer wil weten over Systemisch Werk en de Basisopleiding Systemisch Werk bij JBBX.
Geen ervaring of voorkennis vereist.

 

De trainers

Annelous geeft al meer dan 20 jaar open workshops Familie- en organisatieopstellingen. Haar stijl kenmerkt zich door humor, confrontatie en overgave aan het wetende veld.

 Onno heeft het Systemisch denken van het eerste uur meegekregen van het Bert Hellinga Instituut. Met humor houdt hij diepere thema’s licht.

 

Ja, ik meld me aan!

Data

 • 28 september

Praktische zaken

 • Duur
 • 2,5 uur

 • Locatie
 • JBBX
  Laan van Meerdervoort 187, Den Haag

 • Tijden
 • De workshop is op een werkdag van 19:30 tot ca. 22:00 uur.

 • Investering
 • Je kunt gratis deelnemen aan deze workshop.

 

Kennismakingsworkshop Systemisch Werk

Woensdag 28 september 19:30 – 22:00 uur
Laan van Meerdervoort 187 Den Haag
Gratis

 

Ja, ik meld me aan!

Over Systemisch Werk/Opstellingen

Systemisch Werk: bevrijd je van oude patronen

Soms zit je in een fase waarin je stagnatie ervaart in je werk of in je relaties privé of zakelijk. Je hebt al van alles geprobeerd (‘nu gaan we het anders doen’), toch verval je steeds weer in je oude patronen. Je hebt weinig energie, je bent mogelijk snel geïrriteerd. Soms gaat zo’n fase vanzelf over, maar het kan ook zijn dat het tijd is om een nieuw proces in gang te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling.

 

Wordt bewust van je familiesysteem

Een krachtige methodiek om patronen echt te doorbreken is Systemisch Werk. De belangrijkste werkvorm hierin heet ‘opstellingen’. Hierbij kijken we naar de patronen die je van jongs af aan hebt meegekregen. Patronen die maken dat je nu doet wat je doet en de resultaten boekt zoals je ze nu boekt. Met opstellingen is het mogelijk dat je patronen doorziet waardoor ze kunnen worden doorbroken en getransformeerd. Zo kun je gaan staan waarvoor jij wilt gaan staan: je bent vrij.

 

JBBX organiseert regelmatig kennismakingsworkshops voor iedereen die geïnteresseerd is in opstellingen en Systemisch Werk. We vertellen je het een en ander maar laten je vooral ervaren wat de kracht van opstellingen is.

 

Reserveer je plek  Neem contact op

Ook interessant!

Systemisch Werk – 1-daagse workshop

1-daagse Workshop Systemisch WerkIn de 1 -daagse workshop opstellingen en Systemisch werk gaan we vooral veel thema’s opstellen. Tijdens deze dag heb je de kans om zelf een thema in te brengen, en kun je als representant gevraagd worden. Iedere opstelling geeft voor alle deelnemers weer een nieuwe ervaring en een schat aan inzichten, zowel voor de inbrengers van een thema, de representanten en aanwezigen.

 

Lees meer

Basisopleiding Systemisch Werk – 10-daagse opleiding

10-daagse Basisopleiding Systemisch WerkIn deze opleiding leer je de basis van het Systemisch Werk, je leert je eigen dynamieken kennen door ze op te stellen. Je krijgt inzicht in de onderstroom in jezelf en de systemen om je heen. We gebruiken daarvoor vooral jouw familiesysteem als uitgangspunt omdat dat het eerste systeem is waar je mee te maken hebt gekregen. Dingen die je in jouw familiesysteem hebt geleerd neem je vaak (on)bewust mee naar jouw handelen in andere systemen.

 

Lees meer

Faciliteren Systemisch Werk – 10-daagse opleiding

10-daagse opleiding Faciliteren Systemisch WerkVervolg van de Basisopleiding Systemisch Werk. Leer in deze 10-daagse opleiding over je eigen systemische dynamieken en hoe hiermee om te gaan. Oefen met het faciliteren van (organisatie) opstellingen. Verdiep je kennis van het systemisch werk waardoor je vrijer kan opereren en integreer een waardevol hulpmiddel voor het begrijpen van jezelf en jouw organisatie.

 

Lees meer