Systemisch Werk | 1-daagse workshop

Ervaar in één dag de kracht van opstellingen

1-daagse Workshop Systemisch WerkEen 1-daagse workshop Systemisch Werk/Opstellingen voor iedereen die meer inzicht wil in onbewuste drijfveren, blokkades en innerlijke dynamieken.

 • Ervaar de kracht van systemische dynamieken en hoe deze je beïnvloeden in je leven en werk.
 • Bevrijd je van oude patronen zodat je vrijer en lichter kunt leven.

Over deze workshop Systemisch Werk/Opstellingen

Wat kun je van de workshop verwachten?

Via een (familie-)opstelling helpen de trainers je een vraag of thema verder te onderzoeken. De andere groepsleden kunnen ingezet worden om een bepaalde persoon of een bepaald patroon te representeren. Tijdens deze dag heb je de kans om zelf een thema in te brengen, en kun je als representant gevraagd worden. Per dag komen er enkele vragen aan bod. We beginnen de dag met een uitleg over het verloop van de dag en een korte introductie in systemisch werk. Iedere opstellingen geeft voor alle deelnemers weer een nieuwe ervaring en een schat aan inzichten, zowel voor de inbrengers van een thema, de representanten en aanwezigen.

 

Wat levert de workshop op?

Na deze eendaagse workshop heb je :

 • inzicht in systemische dynamieken en hoe deze je beïnvloeden in je leven en werk;
 • ervaring met opstellingen /systemisch werk;
 • meer bewustzijn op de onbewuste invloed van anderen op jouw gemoed;
 • je sensitiviteit vergroot;
 • ervaren hoe bevrijdend opstellingen kunnen uitwerken;
 • ervaren en inzicht in hoe je vrijer en lichter kan leven.

 

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen, dus professionals, managers, coaches, trainers, adviseurs, docenten en iedereen die meer inzicht wil in onbewuste drijfveren, blokkades en innerlijke krachten. Geen ervaring of voorkennis vereist.

 

Ja, ik meld me aan!

Data

 • 10 februari
 • 19 april

Praktische zaken

 • Duur
 • 1 dag.

 • Locatie
 • JBBX
  Laan van Meerdervoort 187, Den Haag

 • Tijden
 • De workshop is op een werkdag van 9:30 tot ca. 17:30 uur.

 • Investering
 • Jouw investering bedraagt € 100,- (excl. BTW) als je betaald krijgt via jouw werkgever en € 100,- (incl. BTW) als particulier.
  Dit is inclusief een vegetarische lunch en onbeperkt koffie en thee.

 

Familieopstellingen 1-daagse workshop

Vrijdag 10 februari 9:30 – 17:30 uur
Laan van Meerdervoort 187 Den Haag
€100  exc. btw / particulieren €100 euro incl. btw

 

Ja, ik meld me aan!

Over Systemisch Werk/Opstellingen

Bevrijd je van oude patronen

Soms zit je in een fase waarin je stagnatie ervaart in je werk of in je relaties privé of zakelijk. Je hebt al van alles geprobeerd (‘nu gaan we het anders doen’), echter je ervaart dat je steeds weer in hetzelfde patroon vervalt. Je hebt weinig energie, je bent mogelijk snel geïrriteerd: je bent niet 100% in flow. Soms gaat zo’n fase vanzelf over, maar het kan ook zijn dat het tijd is om een nieuw proces in gang te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling.

 

Maak kennis met je familiesysteem.

Een van de krachtigste methodieken om patronen echt te doorbreken is systemisch werk, met als belangrijkste methode: opstellingen. Met opstellingen kijken we welke patronen je van jongs af aan hebt meegekregen, bewust of onbewust. Patronen die maken dat je nu nog doet wat je doet en die maken dat je in je huidige leven communiceert zoals je communiceert, en daarmee de resultaten boekt zoals je ze boekt. Met familie-opstellingen krijg je inzicht waar je loyaal bent aan de regels waarmee je bent opgegroeid. Hoe die je soms kunnen beperken, maar ook hoe je daarin meer vrijheid krijgt.

Bij de 1-daagse workshop maak je kennis met systemisch werk en ervaar je als deelnemer de kracht van opstellingen.

 

 

Reserveer je plek  Neem contact op

Ook interessant!

Introductie Systemisch Werk – gratis kennismakingsworkshop

Workshop Introductie Systemisch WerkJBBX organiseert regelmatig kennismakingsworkshops voor iedereen die geïnteresseerd is in opstellingen en Systemisch Werk. We vertellen je alles over de Basisopleiding Systemisch Werk, je ervaart zelf wat dat nu eindelijk is, opstellingen en maakt kennis met JBBX en de trainers.

 

Lees meer

Basisopleiding Systemisch Werk – 10-daagse opleiding

10-daagse Basisopleiding Systemisch WerkIn deze opleiding leer je de basis van het Systemisch Werk, je leert je eigen dynamieken kennen door ze op te stellen. Je krijgt inzicht in de onderstroom in jezelf en de systemen om je heen. We gebruiken daarvoor vooral jouw familiesysteem als uitgangspunt omdat dat het eerste systeem is waar je mee te maken hebt gekregen. Dingen die je in jouw familiesysteem hebt geleerd neem je vaak (on)bewust mee naar jouw handelen in andere systemen.

 

Lees meer

Faciliteren Systemisch Werk – 10-daagse opleiding

10-daagse opleiding Faciliteren Systemisch WerkVervolg van de Basisopleiding Systemisch Werk. Leer in deze 10-daagse opleiding over je eigen systemische dynamieken en hoe hiermee om te gaan. Oefen met het faciliteren van (organisatie) opstellingen. Verdiep je kennis van het systemisch werk waardoor je vrijer kan opereren en integreer een waardevol hulpmiddel voor het begrijpen van jezelf en jouw organisatie.

 

Lees meer