070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Trainingsaanbod

Ons trainingsaanbod

Altijd een training die bij je past

Oprichter Jan Bart Brockhuis traint inmiddels al meer dan 15 jaar mensen op het gebied van NLP en Leiderschap. Zijn missie: “Met JBBX voor zoveel mogelijk mensen een verschil maken, zodat ze écht leven vanuit hun potentieel.”

Het team van JBBX bestaat inmiddels uit meer dan 10 gedreven en ervaren facilitators. We hebben ervaring in transformatieprocessen, zowel op bedrijfsmatig als op persoonlijk vlak. Klanten waarderen onze persoonlijke aandacht, de kleine groepen, de uitdagende aanpak en de warme sfeer.

JBBX coacht professionals, managers, teams en organisaties. Wij faciliteren bij het maken van de volgende stap, welke dat ook is.

Deze trainingen starten binnenkort!

02-12: Faciliteren van Systemisch Werk

Leer in deze 10-daagse opleiding over je eigen systemische dynamieken en hoe hiermee om te gaan. Oefen met het faciliteren van (organisatie) opstellingen. Verdiep je kennis van het systemisch werken waardoor je vrijer kan opereren en integreer een waardevol hulpmiddel voor het begrijpen van jezelf en jouw organisatie.

Naar de training >> 

9-12: NLP Business en Leiderschap Master Pratitioner

In de 12-daagse NLP Master Practitioner verdiep en integreer je NLP-structuren zodat toepassing in jouw werk nog makkelijker wordt. Je komt los van beperkende strategieën en patronen, om daadwerkelijk de stap te zetten die voor jou het verschil maakt.

Naar de training>> 

10-12: 3-daagse workshop NLP Leiderschap, Visie en Communicatie

In deze korte NLP-training ga je intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Geschikt voor iedereen die het maximale uit zijn werk en persoonlijk leven wil halen.

Je tikt in de 3-daagse NLP Training alle belangrijke NLP-ankerpunten en modellen aan. Waarom doe je zoals je doet? En wat kan je veranderen als je gedrag niet het gewenste resultaat oplevert?

Naar de training>> 

12-12: NLP Business en Leiderschap Practitioner

In deze intensieve en krachtige 12-daagse NLP opleiding werken aan aam jouw persoonlijke ontwikkeling, vanuit een zakelijke context. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Naar de training >>

16-12: Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

In deze intensieve 3-daagse trainingen zet je jezelf in je kracht! Je ontwikkelt jouw persoonlijke kracht en zichtbaarheid door presence, stemgebruik en inzicht in je systemische achtergrond. De training is erop gericht om contact te maken met de eigen kracht en die naar buiten te kunnen brengen. Daartoe hebben we meer bewustzijn van ons lichaam en onze stem nodig: hoe maak je contact met jezelf en laat je je eigen geluid écht horen?

14-02: Loopbaankompas, loopbaanoriëntatie

In deze 3-daagse workshop Loopbaan Oriëntatie word je uitgedaagd om méér richting te geven aan je eigen loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Je werkt individueel aan het uitwerken van je volgende carrièrestap, waarbij iedere deelnemer gesteund wordt in het proces vanuit de groepsdynamiek en door de trainers.

Naar de training>>

19-03: Werk vanuit je beste plek

Vraag je je af of je nog wel op de goede (werk)plek zit? Of lijkt echte groei of promotie uit te blijven? In deze 2-daagse workshop kijken we vanuit verschillende perspectieven (o.a. vanuit het Systemisch gedachtegoed en vanuit de Spiral Dynamics) naar jouw (werk)situatie en ontdek je op een diepere laag waar de ‘beste plek’ voor jou kan zijn.

Naar de training>>

Dit is het JBBX team

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Klanten over JBBX

Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen