070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Trainingsaanbod

Ons trainingsaanbod

Altijd een training die bij je past

Oprichter Jan Bart Brockhuis traint inmiddels al meer dan 15 jaar mensen op het gebied van NLP en Leiderschap. Zijn missie: “Met JBBX voor zoveel mogelijk mensen een verschil maken, zodat ze écht leven vanuit hun potentieel.”

Het team van JBBX bestaat inmiddels uit meer dan 10 gedreven en ervaren facilitators. We hebben ervaring in transformatieprocessen, zowel op bedrijfsmatig als op persoonlijk vlak. Klanten waarderen onze persoonlijke aandacht, de kleine groepen, de uitdagende aanpak en de warme sfeer.

JBBX coacht professionals, managers, teams en organisaties. Wij faciliteren bij het maken van de volgende stap, welke dat ook is.

Deze trainingen starten binnenkort!

4 sept: Persoonlijke transformatie en de high performance mind

In deze workshop word je uitgenodigd om verschillende niveaus van je vermogens te ervaren: je rationele brein waarmee je dagelijks goed kunt functioneren, maar die de neiging heeft ‘druk’ te worden en maar door te gaan, je relaxte brein waarin er ruimte is voor visualiseren en creëren, en je ‘onderbewuste’ brein van waaruit transformatie en inzichten ontstaan. Als al deze niveaus tegelijkertijd worden benut, in samenhang met elkaar, spreek je van de ‘High Performance Mind’.

Je krijgt praktische tools die je zelf kan toepassen in het dagelijkse leven om deze verschillende lagen in jezelf aan te spreken en te integreren.

Naar de training>>

9 sept: NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze 12-daagse opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Naar de training>> 

7 okt: Workshop Vrouwelijk Leiderschap (3 dagen)

Deze 3-daagse training is bedoeld voor vrouwen die in de professionele werkomgeving hun eigenheid niet willen verliezen maar juist willen inzetten om zo, met de hen omringende mannen en vrouwen tot bijzondere resultaten willen komen.

Naar de training>>

14 okt: Persoonlijke effectiviteit en politieke invloed

Deze 4-daagse training is voor iedereen die het belangrijk vindt te leren over invloed en hoe daar zelf effectiever in te worden. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, patronen wil leren zien en slagvaardiger wil worden in het bereiken van doelen in organisaties.

Naar de training>> 

31 okt: Professioneel Coachen

De 9-daagse training Professioneel Coachen geeft je een stevig fundament om je te bekwamen als coach. We geven je uitleg over basismethodieken als Transactionele Analyse, Systemisch Werken en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Vervolgens ga je uitgebreid met elkaar oefenen hoe je deze methodieken kunt gebruiken bij de begeleiding van collega’s, medewerkers en/of cliënten.

Naar de training>>

Dit is het JBBX team

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Klanten over JBBX

Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen