070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Trainingsaanbod

Ons trainingsaanbod

Altijd een training die bij je past

Oprichter Jan Bart Brockhuis traint inmiddels al meer dan 15 jaar mensen op het gebied van NLP en Leiderschap. Zijn missie: “Met JBBX voor zoveel mogelijk mensen een verschil maken, zodat ze écht leven vanuit hun potentieel.”

Het team van JBBX bestaat inmiddels uit meer dan 10 gedreven en ervaren facilitators. We hebben ervaring in transformatieprocessen, zowel op bedrijfsmatig als op persoonlijk vlak. Klanten waarderen onze persoonlijke aandacht, de kleine groepen, de uitdagende aanpak en de warme sfeer.

JBBX coacht professionals, managers, teams en organisaties. Wij faciliteren bij het maken van de volgende stap, welke dat ook is.

Deze trainingen starten binnenkort!

16-05: Vrouwelijk Leiderschap

Een 3-daagse training voor vrouwen die in de professionele werkomgeving hun eigenheid willen inzetten om zo tot bijzondere resultaten te komen.

>> Naar de training

23-05: Professioneel Coachen

De 9-daagse opleiding Professioneel Coachen geeft je een stevig fundament om je te bekwamen als coach. En vergroot je coachvaardigheden om mensen nog beter te begeleiden.

>> Naar de opleiding

23-05: mBraining en Persoonlijk Leiderschap

In deze driedaagse training leer je alles over je hoofd-, hart- en buikbrein en hoe deze effectief met elkaar kunnen communiceren

>> Naar de training

08-06: Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

In deze intensieve 3-daagse trainingen zet je jezelf in je kracht! Je ontwikkelt jouw persoonlijke kracht en zichtbaarheid door presence, stemgebruik en inzicht in je systemische achtergrond. De training is erop gericht om contact te maken met de eigen kracht en die naar buiten te kunnen brengen.

>> Naar de training

13-06: 3-daagse NLP training: Leiderschap, Visie en Communicatie

In deze korte NLP-training ga je intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Geschikt voor iedereen die het maximale uit zijn werk en persoonlijk leven wil halen.

Je tikt in de 3-daagse NLP Training alle belangrijke NLP-ankerpunten en modellen aan. Waarom doe je zoals je doet? En wat kan je veranderen als je gedrag niet het gewenste resultaat oplevert?

>> Naar de training

13-06: NLP Business & Leiderschap Practitioner

Een intensieve en krachtige 12-daagse opleiding gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

>> Naar de opleiding

15-06: Focus, daadkracht en impactvol leiderschap

In deze 3-daagse training voor mannen, staat verantwoordelijkheid nemen voor jouw (werk)leven centraal. De training maakt dat je je steviger wortelt in je man-zijn, meer je eigen weg gaat en duidelijker bent in je communicatie. Met respect en in verbinding.

>> Naar de training

20-06: Persoonlijke Effectiviteit en Politieke Invloed

Deze vierdaagse training is voor iedereen die het belangrijk vindt te leren over invloed en hoe daar zelf effectiever in te worden.

>> Naar de training

20-06: NLP Business & Leiderschap Master Pratitioner

In de 12-daagse NLP Master Practitioner verdiep en integreer je NLP-structuren zodat toepassing in jouw werk nog makkelijker wordt. Je komt los van beperkende strategieën en patronen, om daadwerkelijk de stap te zetten die voor jou het verschil maakt.

>> Naar de training

22-06 Persoonlijke Leiderschapsreis - NL editie

Een 5-daagse reis voor mannen. Waarin je jezelf herontdekt, perspectief vindt en vanuit je volledige potentieel nieuwe keuzes maakt.

>> Naar de training

14-09 Persoonlijke Leiderschapsreis - Schotland

Een 5-daagse reis voor mannen. Waarin je jezelf herontdekt, perspectief vindt en vanuit je volledige potentieel nieuwe keuzes maakt.

>> Naar de training

Basisopleiding Systemisch Werken

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die zich willen verdiepen in het gedachtengoed van het Systemisch Werken.

>> Naar de training

Dit is het JBBX team

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Klanten over JBBX

Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen