070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Trainingsaanbod

Ons trainingsaanbod

Altijd een training die bij je past

Oprichter Jan Bart Brockhuis traint inmiddels al meer dan 15 jaar mensen op het gebied van NLP en Leiderschap. Zijn missie: “Met JBBX voor zoveel mogelijk mensen een verschil maken, zodat ze écht leven vanuit hun potentieel.”

Het team van JBBX bestaat inmiddels uit meer dan 10 gedreven en ervaren facilitators. We hebben ervaring in transformatieprocessen, zowel op bedrijfsmatig als op persoonlijk vlak. Klanten waarderen onze persoonlijke aandacht, de kleine groepen, de uitdagende aanpak en de warme sfeer.

JBBX coacht professionals, managers, teams en organisaties. Wij faciliteren bij het maken van de volgende stap, welke dat ook is.

Deze trainingen starten binnenkort!

7-09: Professioneel Trainen met Impact

In een half jaar leer je alle kneepjes van het trainersvak. Je vindt identiteit als trainer en leert hoe je effectief anderen helpt de volgende stap zetten.

>> Naar de opleiding

14-09: Professioneel Coachen

De 9-daagse opleiding Professioneel Coachen geeft je een stevig fundament om je te bekwamen als coach. En vergroot je coachvaardigheden om mensen nog beter te begeleiden.

>> Naar de opleiding

14-09: 3-daagse NLP training: Leiderschap, Visie en Communicatie

In deze korte NLP-training ga je intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Geschikt voor iedereen die het maximale uit zijn werk en persoonlijk leven wil halen.

Je tikt in de 3-daagse NLP Training alle belangrijke NLP-ankerpunten en modellen aan. Waarom doe je zoals je doet? En wat kan je veranderen als je gedrag niet het gewenste resultaat oplevert?

>> Naar de training

21-09: Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

In deze intensieve 3-daagse trainingen zet je jezelf in je kracht! Je ontwikkelt jouw persoonlijke kracht en zichtbaarheid door presence, stemgebruik en inzicht in je systemische achtergrond. De training is erop gericht om contact te maken met de eigen kracht en die naar buiten te kunnen brengen.

>> Naar de training

24-09: Persoonlijke Effectiviteit en Politieke Invloed

Vergroot in deze 4 daagse training je effectiviteit, inzicht en invloed in organisaties.

>> Naar de training

28-09: Werk vanuit je beste plek

Vraag je je af of je nog wel op de goede (werk)plek zit? Of lijkt echte groei of promotie uit te blijven? In deze 2-daagse workshop kijken we vanuit verschillende perspectieven (o.a. vanuit het Systemisch gedachtegoed en vanuit de Spiral Dynamics) naar jouw (werk)situatie en ontdek je op een diepere laag waar de ‘beste plek’ voor jou kan zijn.

>> Naar de workshop

02-10: Loopbaankompas, loopbaanoriëntatie

In deze 3-daagse workshop Loopbaan Oriëntatie word je uitgedaagd om méér richting te geven aan je eigen loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Je werkt individueel aan het uitwerken van je volgende carrièrestap, waarbij iedere deelnemer gesteund wordt in het proces vanuit de groepsdynamiek en door de trainers.

>> Naar de workshop

28-10: NLP Business en Leiderschap Practitioner

In deze intensieve en krachtige 12-daagse NLP opleiding werken aan aam jouw persoonlijke ontwikkeling, vanuit een zakelijke context. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

>> Naar de training

28-10: Persoonlijk Leiderschap Reis

Een 5-daagse leiderschapsreis, speciaal voor mannen, waarin je jezelf herontdekt, perspectief vindt en nieuwe keuzes maakt.

>> Naar de training

9-11: Vrouwelijk Leiderschap

In deze 3-daagse training kom je in verbinding met je vrouwelijke energie en leer je jouw innerlijke kracht te benutten.

>> Naar de training

 

02-12: NLP Business en Leiderschap Master Pratitioner

In de 12-daagse NLP Master Practitioner verdiep en integreer je NLP-structuren zodat toepassing in jouw werk nog makkelijker wordt. Je komt los van beperkende strategieën en patronen, om daadwerkelijk de stap te zetten die voor jou het verschil maakt.

>> Naar de training

3-12: Faciliteren van Systemisch Werk

In deze 10-daagse opleiding leer je over je systemische dynamiek en oefen je met faciliteren van (organisatie)opstellingen.

>> Naar de training

Dit is het JBBX team

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Heb je een keuze gemaakt? Reserveer dan alvast 100 % vrijblijvend je plek.

Na je reservering neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Klanten over JBBX

Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen