070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Herman Cornet (1962)

Herman Cornet
Herman Cornet

Team Facilitator / Trainer / Coach

Waar sta ik voor

Mijn missie als trainer en coach is het creëren van vertrouwen en geloof in het eigen veranderingspotentieel. Vragen en analyseren. Confronteren en reflecteren. Activeren en inspireren. Dat is wat ik doe. Eigenwijs, ontwikkelingsgericht en met een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor. Met als doel om mensen van dysfunctionele patronen bewust te maken en samen nieuwe wegen te ontdekken.

Ik werk met een duidelijke aanpak, waarbinnen altijd ruimte is voor intuïtie, plezier en creativiteit. Ik doe gewoon wat nodig is om resultaat te bereiken.  Daarin hanteer ik methodieken als NLP, Systemisch werk, Solution focused coaching en nieuwe ontdekkingen op het gebied van neuropsychologie

Professionele achtergrond

Ik heb een achtergrond als HRM-professional, managementconsultant en interim-manager in verschillende profit- en non-profitorganisaties. Na een wereldreis heb ik in 1998 mijn hart gevolgd en ben ik trainer en coach geworden.

Naast JBBX

Mijn reis door het leven is mijn belangrijkste inspiratie. Ik geniet van mijn vier prachtige zonen, mijn vriendschappen en vooral de vele ontmoetingen met mensen in het werk. Het is een prachtig bestaan!