070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

Vivienne Dorenbos-Reesink

Vivienne Dorenbos-Reesink
Vivienne Dorenbos-Reesink

Team Facilitator / Trainer / Coach

Vivienne Dorenbos-Reesink: “De balans vinden tussen mensen uit hun comfortzone halen en ze hun innerlijke wijsheid laten (her)ontdekken, daar ga ik voor.”

 

Waar sta ik voor

Van jongs af aan vraag ik me al af waarom mensen doen zoals ze doen. Persoonlijke groei is, voor mij, het natuurlijke pad van het leven. Je kunt niet beïnvloeden wat er op dat pad komt; wel hoe je ermee omgaat. Het is een eer anderen op die reis te mogen begeleiden. Of dat nou individueel, in een team of op organisatieniveau is.

De balans vinden tussen mensen uit hun comfortzone halen en ze hun innerlijke wijsheid laten (her)ontdekken, daar ga ik voor. Ik sta bekend om mijn onconventionele, intuïtieve en liefdevolle manier van zijn en werken.

 

Professionele achtergrond

Leiderschap en transformatie lopen als een rode draad door mijn leven. Ik heb internationaal management gestudeerd en ben later opgeleid als trainer/coach en facilitator van transformatieprocessen. Door mijn lange ervaring in het bedrijfsleven en als ondernemer, kan ik me goed inleven in veel verschillende mensen.

 

Naast JBBX

Ik woon met mijn man en twee bonuskinderen in Kortenhoef. Tenminste…als ik er ben, want ik ben veel op reis. Soms samen met hen om in de natuur te zijn, te duiken en nieuwe culturen te ontdekken. Soms alleen, voor de projecten die ik doe rond de Global Goals for Sustainable Development.

 

Contact met Vivienne Dorenbos-Reesink

E: vivienne@jbbx.nl
LinkedIn