070 - 326 3200 - mail@jbbx.nl

William Wilson

William Wilson

Trainer

Waar sta ik voor

Ik geloof in autonomie. De antwoorden of hulpbronnen op essentiële levensvragen liggen ergens binnen jezelf. Het Systemisch Werken heeft mij daarin veel gebracht, en nog. Vanaf mijn eerste familie opstelling in 2002 wist ik dat dit fenomeen bij mijn pad hoort.
Als moederszoon met een afwezige vader was het gericht zijn op de ander, mijn moeder, noodzakelijk. De weg van jongen naar man was een lange en eenzame reis. Vanaf de leeftijd van ongeveer 35 jaar heb ik het mannelijke aspect in mijzelf diepgaand onderzocht en geïntegreerd. Mannenwerk, Lichaamswerk, Systemisch Werk en nog meer wegen tot zelfonderzoek, maken me tot de man die ik nu ben. Er is nu in mij een gezonde balans tussen gerichtheid op de ander en mijzelf. Waar ik voor sta is dat jij op een voor jou wezenlijk thema in balans weet te komen.

Professionele achtergrond

Ik studeerde Werktuigbouwkunde aan de TU Delft maar ontdekte al snel mijn hart veel meer uit ging naar het werken met mensen. Na een drietal management consultancy bureaus heeft het 12,5 jaar werkzaam geweest zijn bij Phoenix Opleidingen, mij het ambacht gegeven wat ik op eigen wijze vormgeef. Mijn aanpak als begeleider is open en direct, warm en betrokken, met lichtheid en humor.

Naast JBBX

Sinds 2019 ben ik eigen ondernemer met een eigen coachpraktijk en een Instituut voor Spiritual Retreats. Ik woon samen met mijn lieve vrouw en twee (puber)dochters in Soest. Onze oudste dochter en zoon zijn reeds het huis uit. Ik hou van muziek, piano spelen en de wereld van spiritualiteit/tantra geeft mij inspiratie en zingeving.